Editörün Seçtikleri Enchantimals artık Türkiye’de

Enchantimals artık Türkiye’de

14.02.2018 - 17:28 | Son Güncellenme:

“Sevgi bizim her şeyimiz” ilkesiyle yaşayan  ve en yakın arkadaşları hayvan dostları olan rengarenk karakterlere sahip “Enchantimals” markası ile çocukları yepyeni bir dünya bekliyor.

Enchantimals artık Türkiye’de

“Sevgi bizim her şeyimiz” ilkesiyle yaşayan ve en yakın arkadaşları hayvan dostları olan rengarenk karakterlere sahip “Enchantimals” markası ile çocukları yepyeni bir dünya bekliyor. Karakterlerin ve başlarından geçen hikayelerin olduğu Enchantimals çizgi filmleri Sony Çocuk tarafından yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Lider oyuncak üreticisi Mattel, fantastik bir dünyada yaşayan ve en yakın arkadaşları hayvan dostları ile özel bağları olan sevimli karakterlerden oluşan yeni markası Enchantimals’ı Türkiye’de de çocukların beğenisine sundu. Enchantimals, hayal gücünü harekete geçiren ürünleri ve hikayeleri bir araya getiriyor. Enchantimals markası, sosyal medya filtrelerinden ilham alan büyüleyici bir hayvan estetiği sunuyor ve üstelik tüm bunları empati ve arkadaşlığı teşvik eden hikayelerle bir araya getiriyor. Enchantimals maceralarını ayrıca YouTube, Instagram ve Facebook üzerinden de takip edebilirsiniz.

14 farklı karakterden oluşan bebek serisi ve eğlenceli oyun setleri içeren Enchantimals ürünleri, tüm canlılar arasında arkadaşlık, empati ve şefkat hikayelerine değiniyor. Karakterlerin eğlenceli hikayelerini anlatan Enchantimals çizgi filmleri Türkiye’de Sony Çocuk kanalında izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Enchantimals bebekleri en iyi arkadaşları ile özel bir bağa sahip son derece şirin karakterler. Her bebek hayvan arkadaşı ile yeteneklerini ve kişiliklerini kutladıkları bir ritüele sahip.

Enchantimals Dünyası

Enchantimals en iyi arkadaşları olan hayvanlarla özel bir bağ kurmuş olan bir grup şirin kızdan oluşuyor. Renkli karakterler aynı zamanda yarı hayvan özelliklerine sahip ve “Sevgi Bizim Her Şeyimiz” ilkesiyle yaşıyorlar. Enchantimals karakterleri çok güçlü bir arkadaşlık bağına sahip oldukları hayvan dostları ile birlikte yaşıyorlar. Bu ikililer yeteneklerini ve tutkularını kullanarak tüm canlılar arasındaki denge, barış ve uyumu koruyorlar. Doğayı ve hayvanları seven çocuklar, bu renkli karakterleri ve onların kişiliklerini keşfetmeye bayılacak!

Ana Karakterler
• Felicity Fox ve Flick: Felicity hızlı, akıllı ve her şey hakkında çok meraklı bir karakter. Felicity ve Flick birlikte, özellikle daha önce hiç gitmedikleri yerleri keşfetmeyi çok seviyorlar.
• Danessa Deer ve Sprint: Danessa, yaptıkları söylediklerinden daha çok şey ifade eden utangaç ve sessiz bir karakter. Danessa ve Sprint'in en sevdiği oyun ormanda birbirleriyle yarışmak.
• Sage Skunk ve Caper: Sage'in aklı da ayakları kadar hızlı ve her türlü sorunu çözüyor. Sage ve Caper birlikte yeni bir şarkı üzerinde çalışmadıklarında genellikle akıllıca bir şaka planlıyorlar.
• Bree Bunny ve Twist: Bree her zaman yaratıcı kendi kendine yap projeleriyle ilgileniyor. Bree ve Twist, yaratıcılığın ikiz çeşmeleri gibi. Birlikte bir şey yaparken aldıkları keyfi başka kimse almıyor.
• Patter Peacock ve Flap: Patter şık tüyleriyle gurur duyuyor ve arkadaşlarını da buna teşvik ediyor. Patter'in sesi çok güzel olmayabilir, ancak Flap'le birlikte söyledikleri şarkılar her zaman büyük bir ahenk içinde.

Yazarlar