Geri Dön

Enfes yemek tarifleri (Atıştırma tabağı)

Enfes yemek tarifleri serisinin lezzetlerine bir yenisini daha ekleyerek atıştırma tabağı yapıyoruz. Bir atıştırma tabağında olabilecek tüm lezzetleri verdiğimiz Enfes yemek yemekleri ile parmaklarınızı yiyeceksiniz. İşte Enfes yemek tarifleri ve atıştırmalık tabağı…

Enfes yemek tarifleri (Atıştırma tabağı)

Severek takip ettiğiniz Enfes yemek tarifleri serimizin bugünkü menüsü herkesin bayılarak yediği atıştırmalık tabağının içindeki lezzetlerinden oluşuyor. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ya da televizyon izlerken…

Dilediğiniz zaman yiyebileceğiniz atıştırma tabağı birçok lezzetten oluşuyor.

Atıştırma tabağını hangi durumlarda sunabiliriz?
*Hafta sonu kahvaltılarının vazgeçilmezidir.
*Arkadaşlarla yaptığınız ev toplantılarında pratik bir lezzettir.
*Film keyfi yaparken yapabilirsiniz.
*Yemek öncesi ara sıcak olarak sunabilirsiniz.

Atıştırmalık tabaklarda neler olabilir?

Kızarmış sosis
Sosislerin uç kısımlarına artı şekilde kesikler atın ve kızarmış yağın içine atın. Yaklaşık 5 dakika içinde kızaracaktır.

Sigara böreği
Yufkaları pizza dilimi şeklinde kesip içine maydanozlu peynir ezmesini koyun. Daha sonra geniş kısmından sarmaya başlayıp uç kısmını hafif ıslatıp yapıştırın. Kızgın yağda kızartın.

Patates kızartması

Soğan halkası

Çıtır hindi tarifi

Yeşillik
Mevsim yeşilliklerini yıkayıp küçük parçalara ayırarak üzerine hafif limon ve yağ serptikten sonra çeri domateslerle servis edebilirsiniz.

Tere yağ + reçel + soslu yoğurt


Balık ve Patates Kızartması

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber