Geri Dön

Enfes yemek tarifleri (Çorbalar)

Enfes yemek tarifleri serisi bugün içinizi ısıtacak tariflerle karşınıza geliyor. En güzel en pratik ve besleyici çorbaları verdiğimiz Enfes yemek tarifleri her zamankinden daha beğenilecek. İşte Enfes yemek tarifleri ve çorbalar…

Enfes yemek tarifleri (Çorbalar)

Enfes yemek tarifleri çorbalarla birlikte içinizi ısıtmak için geliyor. En güzel çorba tariflerini verdiğimiz Enfes yemek tarifleri serimizin bugününde yemeklerin başlangıcı vazgeçilmez lezzetlerimizin biraz dışına çıkarak değişik ve daha önce denemediğiniz seçenekleri sunacağız.

İşte beğeneceğiniz çorba tarifleri…

Vitaminli brokoli çorbası tarifi


Erişteli yeşil mercimek çorbası tarifi


Sütlü bulgur çorbası

Sütlü bulgur çorbası tadını çok beğeneceğiniz değişi, lezzetli ve pratik bir çorba. Zaman kaybetmeden hemen tarife geçelim.

Malzemeler
*1 bardak kadar bulgur
*3 bardak süt
*4 bardak su
*Tuz

Yapılışı
Bulgurlarınızı yıkayıp tencerenin içine dökün ve üzerine 4 bardak suyunuzu ekleyin. 10 dakika kadar yani yumuşayıncaya kadar haşlayın. Yumuşayan bulgurun üzerine sütü ekleyin ve kaynatmaya bırakın. Kaynadıktan sonra tuzu ekleyin ve 5 dakika daha kaynatın.

Afiyet olsun.


Tekrar Isıtılmaması Gereken Besinler

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber