Geri Dön

Enfes yemek tarifleri (Et yemekleri)

Enfes yemek tarifleri serisinde şimdide yemek tariflerine geçiyoruz. Enfes yemek tarifleri bugün birbirinden lezzetli et yemekleri tarifi veriyor. İster ızgara ister sulu yemek olsun et yemekleri tarifleri günlük sofralarınızda ya da misafir sofralarınızda çok işinize yarayacak. İşte Enfes yemek tarifleri ve et yemekleri…

Enfes yemek tarifleri (Et yemekleri)

Enfes yemek tarifleri serisi bugün et yemekleri tarifleri veriyor. Hem günlük pratik yemekler hem de misafirler için hazırlanan yemekler için birbirinden lezzetli öneriler sunan Enfes yemek tarifleri- et yemekleri işinizi kolaylaştırmak adına yapıldı.

Enfes yemek tarifleri’nde bugün neler var?


Etli kabak dolması tarifi

Kuzu pirzola tarifi
Et yemeği denince ilk akla gelen lezzetlerden biri de kuzu pirzoladır. Enfes yemek tariflerinde de et yemeklerinin vazgeçilmezi olarak kuzu pirzola tarifi veriyoruz.

Kuzu pirzola için malzemeler
*500 gram kuzu pirzola
* ½ bardak sıvı yağ
*5 tane arpacık soğan
*Sarımsak
*1,5 çay bardağı ılık su
*Kekik
*Pul biber
*Karabiber
*Tuz

Kuzu pirzola yapımı
Derin bir kap içinde, sı dışında kalan malzemeleri pirzolalarınızla karıştırın. 2 saat bozunca bu şekilde beklettikten sonra geniş bir fırın tepsisinin içine alın. Üzerine ılık suyunuzu ekleyip, üzerini folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 1 saat kadar pişirin.

Sıcak servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun

Püreli tepsi kebabı tarifi


Sac kavurma tarifi

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber