Geri Dön

Enfes yemek tarifleri (Kızartma tarifleri)

Enfes yemek tarifleri özellikle Türk mutfağının vazgeçilmezi kızartmaları sizin için bir araya geliyor. Okuyucularımız tarafından en çok aranan kızartma tariflerini bir araya toplayan Enfes yemek tarifleri sofralarımızı şenlendirmeye yetecek. İşte Enfes yemek tarifleri ve kızartmalar…

Enfes yemek tarifleri (Kızartma tarifleri)

Enfes yemek tarifleri ile kızartma tariflerinizi ayağınıza getiriyoruz. Birbirinden lezzetli tarifler ile midemize bayram yaptıran bu lezzetler okuyucularımız tarafından en çok aranan tariflerden oluşuyor. Biz de bu rağbet gören tarifleri bir araya topladık.

Kızartmalar beslenme uzmanları tarafından çok önerilmese de arada bir yapılan kaçamaklarda zarar vermeyen lezzeti kalorisini ezen yemeklerdir. Lafı daha fazla uzatmadan yemeklere geçelim.

Milföy kıtırlı ezme çorba

McDonalds patatesi evde nasıl yapılır?

Kızarmış dondurma tarifi

Mücver
Kızartmaların belkide en çeşitlisi ve lezzetlisi mücverdir.

Mücver için malzemeler;

*Patates
*Kabak
*Soğan
*Yumurta
*Maydanoz
*3 kaşık un
*Tuz
*Pul biber
*Karabiber
*Sıvı yağ

Mücver yapılışı:
Maydanozları ve soğanı ince ince doğrayın. Patates ve kabağı da rendeleyip temiz bir bez ile suyunu iyice sıkın. Bir kabın içinde tüm malzemeleri karıştırın. Önceden kızdırdığınız yağın içine karışımdan bir kaşık alıp koyun. Her iki tarafı da pişince servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun

Yağ Yakan 8 Etkili Yiyecek

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber