Cadde 'Erkek adamın işine karışılmaz'

'Erkek adamın işine karışılmaz'

21.10.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu ünlü sunucu Zahide Yetiş oldu.

Erkek adamın işine karışılmaz

"BİR EVE BİR DELİ YETİYOR"

Haberin Devamı

Aileden eşinin işine karışılmayacağını öğrendiğini ve kendisinin de eşini iş hayatına hiç karışmadığını belirten Zahide Yetiş, "Eşimin benim yaptığım işle hiç bir ilgisi yok. Kendisi ticaret yapıyor. Bir eve bir deli yetiyor. Aileden öyle gördük. Erkek adamın işine karışılmaz. Hiç bilmem ne yapar ne eder diye” dedi.

"DENEDİM, ELBİSEYİ GİYEMEDİM"

Eşinin kendisine kilo aldığını söyleme yönteminin çok farklı olduğunu dile getiren ünlü sunucu, "Eşim bana kilo aldığımı çok naif ve akılcı bir şekilde anlattı. Bir elbisemi seçti ve 'akşama giysene' dedi. Denedim ve elbiseyi giyemedim. Kilo almaya başladığımı anladım” şeklinde konuştu.

"ARABA TAMİRCİSİ OLURDUM"

Zahide Yetiş, televizyon sunucu olmasaydı araba tamircisi olabileceğini söyleyerek, "Çocuğumun televizyoncu olmasını isterim. Çok zor bir meslek ve çok az kişi bir yerlere gelebiliyor. Ben televizyoncu olmasaydım kesinlikle araba tamircisi olurdum. Boya, egzoz kokusuna bayılırım. Arabamın lastiğini kendim değiştiririm" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"GELİNİM SENİN GİBİ OLSUN"

Kendisine yapılan iltifatlardan en güzelinin 'Gelinim senin gibi olsun' olduğunu açıklayan ünlü sunucu, "Bana yapılan en güzel iltifat keşke senin gib güler yüzlü gelinim olsun. Evin kızından daha çok bu iltifat hoşuma gidiyor" dedi.

"ÇOK CAN YAKARDIM"

Erkek olsaydı çok can yakacağını ve kadınların ne istediğini iyi bildiğini vurgulayan Zahide Yetiş, "Benim hiç oyuncak bebeğim olmadı babam yurtdışından gelirken hep araba getirirdi. Zaten erkek olsaymışım çok canlar yakarmışım. Kadınların ne istediğini iyi biliyorum" şeklinde konuştu.