Gündem Erkekleri değiştirmenin yolları

Erkekleri değiştirmenin yolları

01.05.2018 - 14:27 | Son Güncellenme:

Aşk birçok insanın tecrübe ettiği güzel duygulardan biridir. Özellikle kadınlar söz konusu aşk ve ilişki olunca bazen ipleri ellerinden kaçırabiliyorlar. Böyle durumları çözebilmeniz için sizlere erkekleri eğitmenin yollarından bahsedeceğiz.

Erkekleri değiştirmenin yolları

Bir ilişkiniz varsa ve sevgilinizin davranışlardan pek memnun değilseniz, onu değiştirmenin vakti gelmiş demektir. Erkekleri değiştirmenin yollarını dikkatle okuyarak sevgilinizi yırtıcı bir aslandan uysal bir kediye dönüştürebilirsiniz. Öncelikle onu arama sayısını düşürerek başlayın. Gün içinde sevgilinizi sık sık aramanız onu bunaltabilir. Hatta siz de bundan bunalabilirsiniz. O yüzden, gün içinde bir defa aramanız yeterli olur. Sık sık aramayı bırakırsanız zaman ilerledikçe onun da sizi aramaya başladığını göreceksiniz.

Haberin Devamı

Çoğu zaman dışarı çıktığımızda güzel bir kadın görünce hemen partnerimizi kontrol ediyoruz. Hele bir de kadın alımlı ve bakımlıysa kendi kendimize kıskançlık yapıp ortamı gerginliğimizle bozabiliyoruz. Bu, kadınların yaptığı en büyük hatalardandır. Gereksiz kıskançlıkları bırakırsanız sevgiliniz bu değişimi fark edecek ve size ona göre davranacaktır. Yine bir sorun çıkarmanızı beklerken anlayışlı ve güler yüzlü olarak onu şaşırtabilirsiniz.

Aranızda bir problem olduysa sakın kızıp haklı çıkmaya çalışmayın. Bunu yapmak yerine biraz düşünün, sakinleşin ve problemin üzerine gidin. Kendi içinizde bunu düşündükten sonra sakin bir şekilde partnerinizle paylaşın. Sizin bu yaklaşımınız partnerinizi etkiler ve çıkan diğer problemlere karşı o da bu şekilde davranmaya gayret eder. Ufak problemleri dahi ne kadar büyüttüğünüzü o an ikiniz de anlayacaksınız.

Haberin Devamı

Sürekli sevgilinizden sürpriz ve ilgi beklemeyin. Bunun tam tersini yapın ve bu sefer siz ona ilgi gösterin. Hemen hemen her kadın sevgilisinin sürekli onunla ilgilenmesini bekliyor. Durum böyle olunca erkekler ilgi göstermeyince onlara kızıyoruz. Bu kadınların yaptığı en yanlışlardan biridir. Sürekli ondan ilgi beklemek yerine siz ona ilgi gösterin. Mesela yorulduğunda masaj yapın. Yemekten sonra güzel bir kahve yaparak yanına sokulun ve onu öpün. Eminim ki sevgiliniz bu ilginizi fark edip şaşıracak. Şaşkınlığı geçtikten sonra da mutlu olacaktır tabii. Böylelikle size olan sevgisi ikiye katlanabilir.

Kadınlar kadar erkekler de güzel sürprizlere bayılır. Hiç beklemediği anlarda ona sevdiği şeyleri alarak sürprizler yapabilirsiniz. Bu, partnerinizi heyecanlandırır ve ilişkinizdeki buzları çabucak çözer.