Erkeklerin Cetvelle Aradığı İdeal Uzunluk

Hayatın devamı için genetik kodlamamız, bizleri uygun koşullarda üremeye, dolayısıyla cinsel ilişkiye yönlendirmektedir. Cinsel yaşamdaki sorunlar günümüzde kadınlar kadar erkekler açısından da sıkça yaşanmaktadır. Erkeklerin kafasındaki en büyük soru ve sorun, cinsel organının boyunun ve kalınlığının ideal uzunluğa sahip olup olmadığıdır.

Dünyanın çeşitli araştırma kuruluşları ve üniversiteler tarafından bu konuda bugüne kadar yapılan çalışmalar, yetişkin bir insanda penis uzunluğunun ortalama 13.12, kalınlığının ise 11.66 santimetre olduğunu ortaya koymaktadır. Erkekler için güç, özgüven ve otorite simgesi olarak değerlendirilen penis boyu, cinsel hayatta yaygın bir takıntı ve endişe nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Penis boyu ile partnerinin hissedeceği cinsel hazzın doğru orantılı olduğu düşüncesi, “Acaba penis boyum yeterince uzun mu ya da penis kalınlığım ideal ölçüde mi” sorusunu yaygın ve sürekli gündemde tutmaktadır.

Haberin Devamı

Boyu Uzun Olanın Cinsel Organı da Uzun Olur!

Penis uzunluğuyla ilgili toplumdaki yanlış bilgilere olan inanç, erkeklerin bu sorununu daha da körüklemektedir. Örneğin, uzun boylular uzun penisli olur, penis uzunluğu ve penis kalınlığı alınan kilolarla birlikte artar, ayağı ve baş parmağı büyük olanın penisi daha büyüktür gibi şehir efsanelerinin bilimsel dayanağı yoktur. Tamamen kulaktan dolma, yanlış bilgilerdir.

Cinsel yaşam, kişinin tamamen özel alanıdır. Bir nevi ahlaki tabudur. Erkek erkeğe sohbetlerde açılan cinsel içerikli konularda penis büyüklükleri genellikle gündeme gelebilmektedir. Ya da erkek, erekte olduğunda cetvelle penis boyunu ölçerek, penis uzunluğunun ideal ölçüde olup olmadığını kontrol edebilmekte, kısa ya da uzun olduğuna karar vermektedir.

Penis Boyu Kalıcı Olarak Nasıl Uzatılır?

Cinsel yaşamda partnerini mutlu etmek ve özgüvenini arttırmak isteyen erkeklerin penis boyu, penis estetiği operasyonuyla uzatılmakta ve penis kalınlaştırma işlemleri yağ transferiyle gerçekleştirilmektedir.

Penis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatı, hafif bir narkoz altında 60 ila 90 dakika arasında tamamlanan, iyileşme süreci 6 haftayı bulan bir operasyondur. Penis büyütme ameliyatı sonrasında, hastanın önceki penis boyunun en az beşte biri kadar uzama sağlanır. Ortalama ölçü verilmesi gerekirse, hastanın durumuna göre 4 ila 6 santim penis büyütme gerçekleştirilebilmektedir. Bu kalıcı bir operasyondur. Penis kalınlaştırma operasyonunu ise, hastanın kendi yağını penis çevresine transfer ederek yapılıyor. Yağların yüzde 60 kadarı kalıcı oluyor. Operasyonu, hastanın isteğine göre tekrar yapılabiliyor.

Haberin Devamı

Son yıllarda penis estetiği gerçekten giderek artan estetik operasyonlar arasında yerini aldı. Erkeklerin bu konudaki duyarlılığı bu penis estetiği ameliyatlarının daha da artacağını işaret etmektedir.

Sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle,

Sağlık ve sevgiyle kalın…