Gündem Erkeklerin rahatsız olduğu 4 davranış

Erkeklerin rahatsız olduğu 4 davranış

30.04.2018 - 17:15 | Son Güncellenme:

İnsanlık var olduğundan beri kadın ve erkeğin birbirini anlaması ve anlaşması sorunsalı devam ediyor. Çoğu erkek kadınların karmaşık bir yapısı olduğunu, bu nedenle de anlaşılmaz olduğunu söylerken, birçok kadın da erkekler için hemen hemen aynı fikirlere sahip. Anlaşılan o ki bazen bu iki cinsin hal ve hareketleri birbirleri için oldukça anlamsız olabiliyor. Kadınların vazgeçemediği tavırları erkekleri rahatsız edebiliyor. Peki, sizce kadınların erkekleri rahatsız eden davranışları nelerdir? Gelin bir bakalım.

Erkeklerin rahatsız olduğu 4 davranış

  1. Trip

Eski zamanlarda gönül koymak, darılmak gibi daha naif tabirler kullanılıyor olmasına rağmen günümüzde artık bu durumlar trip olarak adlandılıyor. Bir kadın; içinde olduğu durumdan hoşnut değilse, bir şeye üzülmüşse, bir şeye kızmışsa ona olan tavrını keskin bir biçimde belli edebiliyor. Ya da aynı duygular içerisinde olan kadınlar bazen tepkisini hiç cevap vermeksizin, karşısındaki kişiye umursamazca davranarak belli etmeye çalışabiliyor. Bunların hepsi erkekler için trip kapsamına giriyor. Tüm erkekler bu tarz aşırı sert ya da yanıtsız tepkilerden oldukça rahatsız olabiliyor. En iyisi sıkıntı yaratan her ne ise tribi, tavrı bırakıp oturup güzelce karşındakiyle konuşmak...

  1. Çok konuşmak

Erkek zihni yaratılış gereği kadına göre daha düz bir mantıkla işliyor. Bu genelleme herkesi içine almamakla beraber çoğu erkek daha az konuşmayı tercih ediyor ve derdini kısa cümlelerle ifade ediyor. Bu nedenle de bazı kadınların bir konuyu kafalarına çok takmalarından, sürekli dile getirmelerinden ve bu şekilde hem kendisini hem de partnerini rahatsız etmelerinden erkekler hoşlanmamaktadırlar.

  1. Alışveriş sevdası

Alışveriş sevmeyen bir erkekle beraber olan kadınların eğer alışverişe düşkünlükleri söz konusu ise birlikte oldukları erkekler bu durumdan rahatsız olabiliyorlar. Hatta erkek tutumlu ve hatta cimri biri ise kadının alışverişe para harcamasından her zaman rahatsız olacaktır.

  1. Kıskançlık

Erkekler kadınların en çok hangi davranışlarından rahatsız oluyorlar sorusunun bir diğer cevabı ise aşırı kıskançlıktır. Özellikle kendine ve karşısındakine karşı güven sorunları yaşayan kadınların, erkekleri bunaltacak derecede kıskançlık duygusuna kapılmaları doğal olarak erkeklerin hiç hoşuna gitmiyor. Her şeyin hesabını vermek zorunda hissettirilen erkekler zamanla bunalıyor ve ilişkilerde sorunlar ortaya çıkabiliyor.