Gündem Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Erkenci Kuş 12. yeni bölüm...

Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Erkenci Kuş 12. yeni bölüm...

18.09.2018 - 09:33 | Son Güncellenme:

Erkenci Kuş 12. yeni bölümü için heyecan dorukta. STAR TV'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Erkenci Kuş, 12. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki büyük bir merakla araştırılan Erkenci Kuş 12. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Erkenci Kuş yeni bölüm ne zaman, saat kaçta Erkenci Kuş 12. yeni bölüm...

Erkenci Kuş 12. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yaz sezonunda başlayan dizi izleyiciden tam not aldı ve yeni sezonun başlaması ile birlikte yayın günü değişti. Peki Erkenci Kuş 12. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

ERKENCİ KUŞ 12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Erkenci Kuş dizisi 12. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Başrollerinde Can Yaman, Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi yeni sezonun başlaması ile birlikte yayın gününde değişkiliğe gitti. Yaz sezonunda Salı akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş dizisi yeni sezonun başlaması ile birlikte bundan böyle Cumartesi akşamları ekrana gelecek.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Haberin Devamı

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

ERKENCİ KUŞ 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI