Erzurum Erzurumlu Servis Şoförüne Mansiyon Ödülü

Erzurumlu Servis Şoförüne Mansiyon Ödülü

21.06.2018 - 15:26 | Son Güncellenme:

.

Erzurumlu Servis Şoförüne Mansiyon Ödülü

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Michelin iş birliğiyle “Trafikte Sorumluluk Hareketi” kapsamında gerçekleştirilen ‘İyi Dersler Şoför Amca Projesi” yeni bir fotoğraf yarışması başlattı.
2017-2018 eğitim öğretim döneminde proje kapsamında Çanakkale, Denizli, Erzurum, Giresun, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya, Şanlıurfa, Tokat ve Yozgat illerinde eğitim alan taşımalı eğitim sisteminde görevli servis şoförlerinin katıldığı yarışmada, şoförlerden yol güzergâhları üzerindeki doğa, insan, manzaralarını fotoğraflamaları istendi. Yarışma, taşımalı eğitimde görev yapan servis şoförleri aracılığıyla ülkemize ait doğal, coğrafi, kültürel ve turistik zenginliklerin tüm Türkiye geneline tanıtması hedeflendi.
Yarışma sonucu, Tortum ilçemizden yarışmaya katılan Çaylıca Mahallesinden 25 D 0803 plakalı Servis Şoförü Sinan Altun “Mansiyon” ödülü olarak 150 TL hediye çeki almaya hak kazandı. Ödülü Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Jandarma Astsubay Kd.Başçavuş Orhan Kaçar tarafından takdim edildi.
Ödül töreninin ardından Trafik Şube Müdürü Jandarma Astsubay Kd.Başçavuş Orhan Kaçar, şoför Sinan Altun’a teşekkür ederek, ““İyi Dersler Şoför Amca Projesi”nin amacının taşımalı eğitim sisteminde görevli okul servis şoförlerinin trafik güvenliği, ilk yardım ve iletişim konularında bilgi ve becerilerini arttırarak şoför arkadaşların kapasitelerini geliştirmeleri hedeflenmiştir. Bunun yanında bu yıl birincisi düzenlenen Fotoğraf yarışmasında Erzurum ilimizden bir şoförümüzün ödül kazanması bizi ayrıca çok mutlu etmiştir” dedi.