Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.10.2018 - 10:59 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. yeni bölümüyle ekranlara geldi. ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüme Ateş'in Fikret'i öldürüp Hızır'ı vurması damga vurdu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle adeta nefesleri kesti. Ateş'in önce Fikret'i öldürüp sonra Hızır'ı vurmasının ardından gözler Eşkıya Dünyaya Hükümar Olmaz 113. yeni bölümüne çevrildi. Sevilen dizinin 113. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 112. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 112. BÖLÜM FRAGMAN