Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.01.2019 - 09:21 | Son Güncellenme:

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Hızır'ın saldırıya geçtiği ve büyük heyecana sahne olan bölüm sonrası gözler 123. bölüme çevrildi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü için izleyicisi sabırsızlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de ATV'de...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İlyas'ın cezaevi önünde uğradığı saldırı Çakırbeylileri derinden etkilemiştir. Olanlardan sonra ailenin reisi görevini üstlenen Alparslan, amcasının intikamı alınana kadar tüm düşmanlarını yok etmeye ant içer. Yaşananların asıl sorumlusu 'Façalı Dayı' adıyla anılan Haşmet ise cenazede karşılarına çıkacaktır. Hızır, ailesinin başına musallat olan bu yeni düşmanın gözlerinin içine bakma fırsatı bulur ve daha fazla kan dökülmemesi için teke tek hesaplaşmayı teklif eder. Bu anlaşmaya yanaşmayan Haşmet, yine bir Çakırbeyli kanı akıtmaya hazırlanırken hiç beklemediği bir karşılık bulacaktır. Mertlik nedir bilmeyen düşmanının yöntemleriyle saldırıya geçen Hızır, kurduğu tuzakla üzerine yapılan tüm planları tersine çevirir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ FRAGMAN

Haberin Devamı