Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.02.2019 - 09:22 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde barış için atılan adım büyük heyecan yarattı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle ekranlara geldi ve flaş bir barış adımına sahne olan bölüm sonrası gözler 125. yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 124. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlyas ve Behzat'ın koğuşlarının değiştirilmesi, aralarındaki hasımlığın son bulmasını sağlamaz. Façalılar da İlyas'ın içerideki dostları da reislerinin başına gelebilecekleri bildikleri halde harekete geçmek için doğru zamanı beklerler. Düşmanının ölüm haberini almadan öfkesi dinmeyecek olan İlyas ve Behzat'ın, bu saatten sonra içeriden sağ çıkabilmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır. Kardeşlerinin savaşına mani olamayan Hızır ve Haşmet, bir yandan içeriden kötü bir haber almamak adına dua ederken diğer yandan herhangi bir kaybın ardından yaşanacakların hesabını yaparlar. Haşmet, Hızır'ın gücünün farkında olduğundan tekrar karşı karşıya gelmek istemez. Aralarındaki hasımlığın son bulması için ayağına gelen bir fırsatı da kaçırmayacaktır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar