Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

09.01.2018 - 09:26 | Son Güncellenme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. yeni bölümüyle fırtına gibi esti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır'ın sahneleri büyük yankı uyandırdı. Dost bildiklerine savaş açacak olan Hızır, tüm dikkati üzerine topladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü bu akşam ATV'de büyük bir heyecana sahne oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 88. BÖLÜM FRAGMAN

?Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölüm fragmanı yayınlaır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 87. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

Yazarlar