Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler?

23.05.2018 - 19:03 | Son Güncellenme:

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesi elde etmeyi başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ekranlarda olmaya devam ettiği süre boyunca seyirci sayısını arttırmayı başardı. Birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda toplayan dizi, başarılı oyunculuk performansları sayesinde göz dolduruyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler

Reyting listelerinin zirvesinde yer aldı

Haberin Devamı

2015 senesinin 9 Ağustos tarihinde yayın hayatına başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ilk bölümünden itibaren seyircisini ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlandığı günlerin çoğunda yapılan reyting sıralamalarında zirveye oturan dizi, etkileyici sahneleri ile adından sıkça söz ettirdi.

Oyuncu kadrosu bir hayli sağlam

Yönetmenliği Onur Tan tarafından üstlenilen, senaryosu ise Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener arafından kaleme alınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başkahramanı olan Hızır Çakırbeyli karakterine Oktay Kaynarca hayat verdi. Hızır Reis olarak da anılan ana karakterin eşi olan Meryem Çakırbeyli'yi ise ünlü oyuncu Deniz Çakır canlandırdı. Dizideki Ceylan Özsoy karakterine güzel oyuncu Sanem Çelik hayat verirken, İlyas Çakırbeyli'yi ise Ozan Akbaba oynadı. Büyük patron olan Ünal Kaplan'a hayat veren Tarık Ünlüoğlu ile Hızır Çakırbeyli ile yolları hapiste kesişen Fahri karakterine hayat veren Kenan Çoban da başarılı performansları ile herkesin takdirini kazandı.

Haberin Devamı

Yardımcı kadrosunda da önemli isimler var

Dizide ayrıca Ümit Belen, Olgun Şimşek, Yunus Emre Yıldırımer, Melisa Özge Yıldırımer, Hakan Karsak, Yalçın Hafızoğlu, Ömer Kurt, Haydar Şişman, Erdal Küçükkömürcü, Erkan Bektaş, Atilla Şendil, Savaş Özdemir, Sabina Toziya, Can Bartu Aslan, Sevinç Kıranlı, Sevil Akı Saner, Turgay Tanülkü, Yasemin Sakallıoğlu ve Mustafa Vuran gibi oyuncular da yardımcı karakterleri canlandırdı.

Yılın en iyi dizisi seçildi

2017 senesinde gerçekleştirilen 4. Mersin Altın Palmiye Ödülleri töreninde Yılın En İyi Dizisi seçilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, aynı sene düzenlenen Moon Life Dergisi Ödülleri'nden de aynı ödülü kazanarak döndü.