Ege Esnaf sarayı müjdesi

Esnaf sarayı müjdesi

19.09.2018 - 23:32 | Son Güncellenme:

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu yıl 11.’si düzenlenen Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında İsmetpaşa Caddesi üzerindeki esnaf işyerlerini ziyaret etti.

Esnaf sarayı müjdesi

Esnafın Ahilik Haftasını kutlayan, karanfiller ve hediyeler dağıtan Başkan Cahan, halkın talep ve önerilerini dinledi; projelere ilişkin soruları da yanıtladı.

Haberin Devamı

‘Toplumun bel kemiği’

Esnafın, toplumun bel kemiği olduğunu belirten ve daima yanlarında olacaklarını söyleyen Başkan Cahan, “Oda başkanlarımız burada ve onlardan gelen tüm talepleri gerçekleştirdik. Özellikle pazaryerleriyle ilgili ciddi çalışmalarımız oldu. Pazarlarımızı kapalı hale getirdik. Bunun yanında diğer esnafımızın Çanakkale, Kapadokya, Bursa, Konya gibi illerimize kültürel gezilere gönderdik. Her yıl esnaf festivali düzenledik. Uşak’ın en işlek yerlerine stantlar kurarak, sanatçılar getirerek onların kazanması için çalıştık. Burada bir de müjde verelim, güzel bir esnaf sarayını Uşak’a kazandıracağız” dedi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Savaş da, “Esnafımızla bir araya gelecek, kadim geleneğimizi yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Yazarlar