Ege Esnafla el ele

Esnafla el ele

21.06.2018 - 00:11 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ve Alaşehir esnafıyla bir araya geldi, ilçelerde yürütülen projeleri inceledi.

Esnafla el ele

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıgöl ve Alaşehir ilçelerini ziyaret etti. Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak ve vatandaşların karşıladığı Ergün’e MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, partililer eşlik etti. Esnafı ziyaret eden Başkan Ergün; geçmiş bayramlarını kutladı, sokak üzerinde bulunan bir kahvede oturdu, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Haberin Devamı

Çay molası verdi

Başkan Cengiz Ergün, esnaf ziyaretlerinin yanında Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Bakkal Şükrü Evi’nde incelemede bulundu. Sarıgöl’de de hem esnaf hem vatandaşları selamlayan Başkan Ergün, ilçenin adeta çağ atladığını söyledi. Başkan Ergün ve beraberindekiler, büyükşehir tarafından yapılan ve geçtiğimiz aylarda hizmete giren Şehit Haşim Dirik Kapalı Otopark ve Pazar Yeri’ni de ziyaret etti.
Ergün, modern projenin ilçeye çok yakıştığını belirtti. İlçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret eden Büyükşehir Başkanı ardından Süleyman Demirel Parkı’nda çay molası verdi, burada vatandaşlarla sohbet etti, geçmiş bayramlarını bir kez daha kutladı. Sarıgöllüler hizmetleri için Başkan Ergün’e teşekkür etti.