Estetikte Son Cihazlar

Ameliyatsız estetiklerde fokuslu ultrason ile yüz germe, Nem ve Gençlik aşıları, ve somon dna 2018 de aynı şekilde başarısı devam eden uygulamalardan olacaktır. İple yüz askılama da aynı şekilde popülerliğini koruyacaktır. Mikroblading kaş tasarımları ve organik dudak dolgusu ise 2018 de revaçta olacaktır.

Estetik ameliyatlarında ise vaser lipo oldukça tercih edilen ve başarısı sebebi ile oldukça tercih edilen uygulamalardandır. Traşsız yapılan Fue Saç ekimi ise saçını kısaltmak istemeyen erkeklerde mutluluk verici haber olacaktır. Doğal ve bitkisel boyaların çıkması ile de Saç Pigmentasyonu veya saç simulasyonu ise saç problemi yaşayanlarda tercih sebebi olacaktır.

Haberin Devamı

Fokuslu ultrason yaş sınırı olmadan, ameliyatsız estetik isteyen yüzünde sarkma ve gevşeme olan, olan erkek veya kadın herkese uygulanabilir. Yine yüzün ışıl ışıl olmasını sağlayan dolgular, mezoterapiler ve nem- gençlik aşıları bazı kişilerde zamanı geriye almak için, bazı kişilerde zamanı durdurmak için, bazı kişilerde de yaşlanmayı geciktirmek için tercih edilmektedir.

Saç pigmentsayonu veya simulasyonu dediğimiz işlem ise daha önce saç ekimi yaptırmış kişilerde saçlı derinin saç gibi boyanmasıyla daha sık ve daha doğal görünmesine sebep olur. Yine arka bölgeden saç dokusu alınmış kişilerde herhangi bir iz kalmışsa saç simulasyonu ile bu iz düzeltilebilir. Ve özellikle kadınlarda eğer saç ekimine uygun değilse ve saç dipleri boş ve seyrek görünüyorsa saç pigmentasyonu oldukça mutluluk verici sonuç ortaya çıkarmaktadır.

Vaser lipo ise; herhangi bir sağlık problemi yoksa hastane ortamında gerçekleştirilen bölgesel yağ alma işlemidir. Erkek kadın fark etmez herkese uygulanabilir, fakat bir kilo verme ameliyatı değildir.