Editörün Seçtikleri Evde şef gibi yemek yapmak mümkün

Evde şef gibi yemek yapmak mümkün

12.03.2018 - 17:10 | Son Güncellenme:

Market alışverişi ve tarif araştırmaya ayrılan zamanı kazandıran ŞefGibi ile yemek pişirmek daha kolay hale geliyor.

Evde şef gibi yemek yapmak mümkün

İş hayatının yoğun temposunda market alışverişi ve yeni tarifler araştırmaya zaman bulamayan iki genç girişimci Korgün Koyunpınar ve Orçun Seviğ, hem kendileri hem de mutfağında şef gibi yemek yapmak isteyen herkes için yeni nesil bir hizmet başlattı. ‘ŞefGibi’ adını verdikleri bu hizmetle birlikte, evde yemek yapmak artık çok daha pratik, sağlıklı ve lezzetli bir hâle geliyor.

Haberin Devamı

ŞefGibi sistemine üye olan kullanıcılar; ne pişireceğini düşünmüyor, tarif araştırmıyor, market alışverişi yapmıyor ve taze malzemeye kolayca ulaşıyorlar. Profesyonel şefler tarafından her hafta yenilenen tarifler, özel paketlerde saklanan malzemelerle birlikte haftalık olarak kullanıcıların evleri ya da iş yerlerine teslim ediliyor. Pratik ipuçları da içeren tarif paketleri sayesinde kullanıcılar, dünya mutfağından lezzetleri ortalama 30 dakika içerisinde hazırlayabiliyorlar. Kırmızı et, tavuk eti, deniz ürünü ve sebze yemekleri arasından yapılan haftalık seçimler Sefgibi.com sitesi üzerinden değiştirilebildiği gibi, teslimatları kolayca durdurmak veya iptal etmek de mümkün.

Kullanıcıların zaman ve enerjiden tasarruf etmesini sağlayan ŞefGibi ile öğünlerdeki kalori de profesyoneller tarafından hesaplanıyor. Böylece kullanıcılar porsiyon başına 500-700 kalori alarak kilo kontrolü de sağlayabiliyorlar.

Haberin Devamı

ŞefGibi hizmetinden yararlanmak için Sefgibi.com üzerinden üyelik başlatılması yeterli. Haftalık yemek pişirme sıklığı, yemek tercihleri ve teslimat zamanı belirtildikten sonra, haftalık 2 veya 3 adet tarif kartı için ikişer porsiyonluk malzeme teslim alınabiliyor. ŞefGibi hizmeti kapsamında şimdilik İstanbul’un Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Sarıyer, Kağıthane, Kadıköy ve Üsküdar ilçelerine gönderim yapılıyor.

Yazarlar