Püf Noktası Evdeki negatif enerji nasıl temizlenir?

Evdeki negatif enerji nasıl temizlenir?

14.11.2018 - 11:43 | Son Güncellenme:

Evinizdeki negatiflikten ve enerji döküntülerinden kurtulmanın meditasyona benzer ufak kolaylıkları vardır. Evdeki negatif enerji nasıl temizlenir sorusunun cevabını merak ediyorsanız cevapları haberimizin detaylarında...

Evdeki negatif enerji nasıl temizlenir

Kapıları silin

Enerjiye inanmak, bazen hayatımızdaki büyük boşluklardan birini doldurmak gibidir. Bu yüzden kapınızın içini ve dışını güzelce silmek, negatif enerjinin sıfırlanmasında ilk adımdır.

Amacınızı belirleyin

Yerde ya da bir sandalyede bağdaş kurup oturun ve daha sonra on derin, meditatif nefes alın, niyetinize nefes verin ve olumsuz düşüncelerinizi soluyun.

Amacınıza ışık tutun

Adaçayı, tütsü, palo santo çubukları veya bir mum olsun, yanan bir element seçin. Kuzey, güney, doğu ve batı olan dört kardinal yönden birine dönün. Ve enerjinizi yüksek tutabilmek için sesli bir şekilde meditasyon niteliğinde; "Kuzeye, Doğu'ya, Güney'e ve Batı'ya, iyi hisler ve olumlu niyetlerimi gönderiyorum.” cümlesini söyleyebilirsiniz.

Kapınızda yeni enerjiyi karşılayın

Enerji amacınız doğrultusunda önceki maddede bahsettiğimiz cümlenizi tekrar ederken kapınıza yönelin ve dairesel şekiller yapın.

Bahsettiğimiz bu cümle “Ben buradayım” anlamına gelen bir kundalini mantrasıdır; Yeni enerjiyi karşılar.

Evdeki negatif enerji nasıl temizlenir

Evinizin geri kalanı için;

Evinizin çevresinde dolaşarak köşelere doğru yürüyün. Yatak odası gibi bölümlerde başkasının enerjisi varmış gibi hissediyorsanız temizliğinizi yaparken bundan kurtulduğunuzu düşünün.

Kendinize özel sözler belirleyin

"Evrene teşekkür ederim, evrenimdeki yeni enerjiler hoşgeldiniz, sonsuz bilgeliği ve rehberliği sağladığın için teşekkür ederim" gibi sözler türetin ve negatif enerjilerden kurtulmak istediğiniz zaman tekrarlayabilirsiniz.

Kendinizi soyutlayın

Evinizin merkezinde oturun ve gözlerinizi kapatıp odaklanın. Carbaugh, “Hepimiz hedef belirleme gücüne sahibiz ve ruhsal olarak, evlerimizi hizalamaya yardımcı olabiliriz” diye açıklıyor.

"Gerçek bağlantı, niyetlerimize ve içsel gücümüze, istediğimiz şeyleri gerçekleştirmeye inandığımızda gelir.”

Yazarlar