Dekorasyon Evinizi negatif enerjiden arındırmanın yolları

Evinizi negatif enerjiden arındırmanın yolları

01.06.2018 - 17:40 | Son Güncellenme:

Eviniz sizin yuvanız. Negatif enerjiden uzak olması hayat veriminiz için çok önemli. Pozitif enerjiyi ve kişisel mutluluğu elde etmek için evinize uygulayabileceğiniz yöntemler hazırladık. İşte evinizi negatif enerjiden arındırmanın yolları..

Evinizi negatif enerjiden arındırmanın yolları

Evinizdeki her şeyin sizin sağlık ve mutluluğunuz üzerinde etkisi vardır. Dolabınızın yarısını atmak zorunda kalmadan ya da kazaklarınızı origami şeklinde katlamak zorunda kalmadan evinize biraz mutluluk aşılamak ister misiniz? Evinizi pozitif enerjiyle donatmak ve kişisel mutluluğu yakalamak için alışılmadık bazı ritüeller var. Evinizde bu ritüelleri kullanarak evinizi bir mutluluk yuvasına çevirin. İşte evinizi negatif enerjiden arındırmanın yolları..

Haberin Devamı

Evinizi negatif enerjiden arındırmanın yolları

Şifalı otlar

Eski bir Kızılderili ritüeli olan şifalı otlar yakmanın bir mekandaki enerjiyi temizlediğine inanılır. İyi veya kötü enerji bir süre sonra olduğu yere yapışır. Evinizde sıkışıp kalan negatif enerjiler nedeniyle hayatınızdaki kötü şans ve olumsuz olaylar sürekli olarak yaşanmaya devam eder. Şifalı otlar ile evinizi kötü enerjilerden arındırabilirsiniz.

Bu ritüel için adaçayı, lavanta, ardıç gibi kurutulmuş ve taze otlara ihtiyacınız olacak. Ritüele camları ve kapıları açarak başlayın. Bir demet otu yakın ve dumanın odaya yayılmasına izin verin. Evin her köşesine yayılan şifalı ot dumanları mekanın enerjisini temizleyecektir.

Güzel kokulu yağlar

Haberin Devamı

Evinizde güzel kokulu yağlar yakmak havayı temizler, bir odanın enerjisini yükseltir ve ruh halinizi pozitif etkiler.

Farklı yağları deneyip en çok hangisini sevdiğinize karar verin. Örneğin lavanta yağı negatif enerjiyi uzak tutmak ve rahatlamaya birebirdir. Okaliptüs kış depresyonuna çok iyi gelir.

Kristaller

Evinizin belirli köşelerine yerleştireceğiniz kristaller iyi enerjiyi arttırır ve kötü enerjinin içeri girmesini engeller.

Kristallerinizi kullanmadan önce negatif enerjiden tamamen arınmaları için toprağa gömün. Evinizi negatif enerjiden korumak için hematit, başkalarından geçebilecek negatif enerjiler için obsidyen, sevgi ve huzur için pembe kuarz kristallerini kullanabilirsiniz.

Feng shui

Feng shui insanların çevreleriyle nasıl etkileşim kurduklarını inceleyen bir Çin geleneğidir. Bir ev, ofis veya başka kişisel bir mekanın durumu sizin dünyayla etkileşiminizi derinden etkileyebilir. Eğer eviniz dağınık, basık ve karışıksa bu kişiliğinize yansıyabilir ve sizi negatif etkiler.

Feng shui uygulaması için önce işe yaramayan gereksiz eşyalarınızdan kurtulun. Feng shui uzmanlarına göre her cismin bir enerjisi vardır. Bu yüzden evinizi size iyi enerji veren, güzel anılar hatırlatan eşyalarla donatın.

Yazarlar