Cadde Faruk Sabancı'dan yeni single

Faruk Sabancı'dan yeni single

20.04.2018 - 16:02 | Son Güncellenme:

Elektronik müzikteki başarısı ile global müzik endüstrisinin dikkatini çekmeyi başaran ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan DJ / prodüktör Faruk Sabancı’nın yeni single'ı yayınlandı.

Faruk Sabancıdan yeni single

Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı single’ını müzikseverlerle buluşturan Faruk Sabancı, yaz aylarında müzik listelerinin en dikkat çekici şarkılarından biri olmaya aday 'Your Call' için Hollandalı vokal Mingue'i tercih etti.

Haberin Devamı

Mingue’i instagram’dan keşfettiğini ve hiç yüz yüze gelmeden tüm süreci online yürüttüğünü dile getiren Sabancı, "Aslında Mingue ile çalışmamızın oldukça ilginç bir hikayesi var. Kendisi aynı zamanda Hollanda'da müzik eğitmenliği yapıyor. Onu bana gönderdiği instagram mesajı sayesinde fark ettim. Bana gönderdiği parçayı dinledim ve çok hoşuma gitti. Daha sonra birlikte çalışmaya karar verdik. Neredeyse tüm süreci online yazışmalar üzerinden tamamladık ve henüz hiç yüz yüze gelmedik. Bu benim için de oldukça sıra dışı bir deneyim oldu. Büyük bir heyecanla dinleyicilerimin beğenisine sunduğum bu şarkıyı 2018 yılında sıklıkla duyacağınızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Single’ını acele etmeden adım adım ilerleyerek hazırladığını ve çok içine sindiğini belirten başarılı DJ, yeni çalışmasında Balkan ezgilerini kendi tarzında yorumladığını söyledi.