Ekonomi Fashion Week gün sayıyor

Fashion Week gün sayıyor

21.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’un 11. sezonu, 27-30 Mart tarihleri arasında Zorlu Center’da bulunan Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) ev sahipliğinde düzenlenecek. Etkinlikte marka ve tasarımcılar Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonlarını sergileyecek.

Fashion Week gün sayıyor

Mercedes-Benz’den yapılan açıklamada, “Zorlu PSM’de yer alan MBFWI alanında üçüncü nesil CLS’yi de sergileyecek. Mercedes-Benz tasarım felsefesini yansıtarak bir coupé otomobilin şıklık ve dinamizmini bir sedanın konfor ve fonksiyonelliğiyle birleştiren, spor ve dinamik bir karakterin altını çizen yeni CLS duyuları harekete geçiriyor” denildi.

Haberin Devamı

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, yeni sezon için görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 11. sezonunu karşılamaktan ötürü heyecanlı ve gururluyuz. Türkiye’nin uluslararası moda takviminde yer alan en prestijli moda etkinliği olan MBFWI, Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye’de, hem de uluslararası arenada destekliyor.”