Teknoloji Ferrari, 70. yılını Hublot ile birlikte ürettiği saatle kutlayacak

Ferrari, 70. yılını Hublot ile birlikte ürettiği saatle kutlayacak

27.03.2017 - 17:52 | Son Güncellenme:

Ferrari, sokaklara çıkışının 70. yılını Hublot ortaklığı ile geliştirdiği yeni ama bir o kadar da lüks bir saat modeli ile kutlayacak. İşte Hublot ve Ferrari imzalı o saat...

Ferrari, 70. yılını Hublot ile birlikte ürettiği saatle kutlayacak

Ferrari, 70. yıldönümünü özel bir şeyler yaparak kutlamak için uzun süredir ortaklaşa işler yaptığı Hublot'u kullandı. İşinin ehli olan İsveç ve İtalyanlar Techframe Ferrari 70 Years Tourbillon Chronograph adlı saati hayata geçirmek için güçlerini birleştirdi.

Haberin Devamı

Ferrari’nin ilk yol otomobili olan 125 S‘i 1947'de asfalta çıkarmasının 70. yılına özel olarak geliştirilen saatin tasarım sürecinde Ferrari imzası yer alıyor. Saatin geliştirme süreci Ferrari’nin tasarım direktörü Flavio Manzoni tarafından yürütüldü. 45 milimetrelik kalınlığa sahip saat, 30 metreye kadar su geçirmiyor. Saatte mekanik saatlerin en üst seviyesi olarak kabul edilen ve yer çekimini baz alarak doğruluğu algılayan girdap mekanizması kullanıldı.

Kasa seçeneklerinde karbon fiber, titanyum ve altın bulunuyor. Saatin her bir modelinden 70, toplamda ise 210 adet üretilecek. Titanyum versiyonu 127 bin, karbon versiyonu 137 bin, King Gold versiyonu ise 158 bin dolar olacak.