Mersin FORUM MERSİN’DE YENİ YIL ÖZEL ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

FORUM MERSİN’DE YENİ YIL ÖZEL ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

31.12.2015 - 13:25 | Son Güncellenme:

.

FORUM MERSİN’DE YENİ YIL ÖZEL ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, yılbaşı kutlamaları kapsamında, muhteşem yeni yıl dekorasyonu ve eğlenceli aktiviteleriyle Mersinlilerin yeni yılda da vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.
Ocak ayının ilk hafta sonu gerçekleşecek Forum Mersin yeni yıl etkinlikleri, 2016’ya coşkuyla ’merhaba’ diyecek. Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, Ocak ayının ilk hafta sonunda ziyaretçilerine keyifli etkinlikler sunarak güzel bir yeni yılın müjdesini veriyor. Mersinlileri bir araya getirecek Forum Mersin yeni yıl etkinlikleri, her yaştan ziyaretçi için unutulmaz bir hafta sonu geçirmenin adresi oluyor.
Yılbaşı etkinlikleri kapsamında, hem yetişkinler hem de çocuklar için farklı etkinlikler sunan Forum Mersin renkli yılbaşı ambiyansı ve soğuk kış günlerini ısıtacak gösterileriyle öne çıkacak. 2 Ocak Cumartesi günü, yılbaşı etkinliklerinin ilk gününde, rengarenk kostümleriyle özel etkinlik grupları gösteriler düzenleyecek ve muhteşem bir Noel Karnaval korteji oluşturulacak.
Etkinlikler çerçevesinde Mersinlilere sunulan bir başka renkli sürpriz de ’fotoğraflı magnetler’ olacak. 2-3 Ocak Cumartesi-Pazar saat 14:00-17:00 arasında Fotoğraflı Magnet etkinliği gerçekleşecek ve Forum Mersin’de fotoğrafını çekip instagramda ’yeniyildaforumda’ hashtagiyle paylasan tüm ziyaretçilere, fotoğraflarının basılı olduğu magnetler hediye edilecek.
2-3 Ocak Cumartesi-Pazar saat 14:00-17.00 arasında Noel Baba Greenbox etkinliği ve sokak sanatı performans gösterisiyle devam edecek unutulmaz hafta sonu Mersinlilere mutlu ve keyifli bir yılın ilk habercisi olacak.