Cadde Funda Arar sahnede Kayahan'ı andı

Funda Arar sahnede Kayahan'ı andı

26.04.2018 - 15:15 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Funda Arar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen 'Yoluma Düşen Şarkılar' turnesinin sekizinci konserinde Mersin Yenişehir Kültür Merkezi'nde sahne aldı.

Funda Arar sahnede Kayahanı andı

18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile Yenişehir Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşan Funda Arar, turnenin sekizinci konserinde Mersinli müzikseverleri sahne ve danslarıyla adeta mest etti.

Haberin Devamı

Kendisi ile özdeşleşen 'Alagül' adlı parçası ile başladığı konserinin bir bölümünde, Kayahan'ın ölümsüz eseri 'Odalarda Işıksızım'ı seslendirerek dinleyicilere sürpriz yapan Arar, "Böylesine duygu yüklü bir şarkıya hayat veren büyük ustaya selam olsun. O çağımızın modern ozanlarından biriydi. Yeri kolay kolay dolmayacak" sözleriyle Kayahan'ı anmayı da ihmal etmedi.

Sahne performansının yanı sıra danslarıyla da göz dolduran şarkıcı, Mersin konserine Songül Sarpbaş ve Tuana Bütükçınar imzalı iki farklı elbiseyle çıktı. Özellikle konserinin ikinci bölümünde giydiği kıyafetle sergilediği dans performansları ile seyircilerden büyük alkış alan Funda Arar, "Kıyafetteki püsküller çok hoşuma gidiyor. Vallahi insanın bunu giyince dans edesi, raks edesi geliyor" dedi.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, iki saatten fazla kaldığı konserinin sonunda ise "Biz çok eğlendik. Umarım sizler de güzel bir akşam geçirmişsinizdir. Yüzlerinizdeki tebessümden mutlu ve memnun olduğunuzu anlıyorum. Tadı damağında kalanları 27 Nisan Kayseri konserimizin ardından çıkacağımız 28 Nisan Adana Çukurova Açıkhava Sahnesi'ne bekleriz" ifadelerini kullandı.

'Yoluma Düşen Şarkılar' turnesi ile Türkiye’yi karış karış gezmeye devam edecek olan Funda Arar, hız kesmeden Kayseri Adana ve Konya, Eskişehir, Sakarya ve İzmir'de de konserler verecek.

Yazarlar