Gündem Furkan Kızılay kimdir ve aslen nerelidir? (Survivor 2017 Ünlüler takımı)

Furkan Kızılay kimdir ve aslen nerelidir? (Survivor 2017 Ünlüler takımı)

24.03.2017 - 15:15 | Son Güncellenme:

Furkan Kızılay, Survivor'da en fazla dikkat çeken isimlerinden biri. Furkan Kızılay, ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Yarışmalarda katılım gösterdiği 104 oyundan 52 galibiyeti olan Furkan Kızılay kimdir ve aslen nerelidir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...

Furkan Kızılay kimdir ve aslen nerelidir (Survivor 2017 Ünlüler takımı)

Furkan Kızılay, Survivor 2017'deki macerası devam ediyor. Furkan Kızılay, yarışmalarda bugüne kadar katılım gösterdiği 104 oyundan sadece 52 galibiyeti var. Survivor ünlüler kadrosunun en güçlü isimlerinden biri olan Furkan Kızılay hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

Haberin Devamı

30 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Yazarlar