Teknoloji Galaxy S8 öncesinde Samsung'un bir mağazası alevler içinde kaldı

Galaxy S8 öncesinde Samsung'un bir mağazası alevler içinde kaldı

28.03.2017 - 15:55 | Son Güncellenme:

Samsung'un yarın tanıtacağı yeni akıllı telefonu Galaxy S8 öncesinde Singapur'da bulunan bir mağazası alevler içerisinde kaldı.

Galaxy S8 öncesinde Samsungun bir mağazası alevler içinde kaldı

Samsung'un Galaxy Note 7'leri "yenilenmiş veya kiralık telefonlar" biçiminde yeniden kullanıcılara sunacağını sizlere aktarmıştık. Şimdi ise tam da Galax S8'in tanıtılmasının öncesinde Samsung'un Singapur’da yer alan bir mağazası alevler içerisinde kaldı. Alışveriş merkezinde meydana gelen yangında firmanın komşu dükkanları da kapatılmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin bir açıklama yaparak olayı doğrulayan Samsung, yangından kimsenin zarar görmediğini belirtti. Yangının mağazada yer alan su fıskiyeleri tarafından söndürüldüğü açıklandı. Samsung, mağazada bulunan ürünlerin hasarlarının kontrol edildiğini ve yakında yangının sebebinin ortaya çıkacağını belirtti. Firmanın yetkili makamlarla görüşme halinde oldukları belirtildi.

Samsung, 29 Mart’ta düzenleyeceği etkinlikte 5,7 inçlik Galaxy S8 ve 6,2 inçlik Galaxy S8 Plus’ı duyuracak. Türkiye'de de aynı zamanda düzenlenecek etkinlikteki tüm detayları sizlerle paylaşacağız.