Gaziantep Gaziantep Kulübü Ve Ticaret Odası Resim Sergisi Açtı

Gaziantep Kulübü Ve Ticaret Odası Resim Sergisi Açtı

09.03.2018 - 15:06 | Son Güncellenme:

.

Gaziantep Kulübü Ve Ticaret Odası Resim Sergisi Açtı

Gaziantep Kulübü ve Ticaret Odası’nın ortak çalışması ile emekli öğretmen, eğitimci Serap Akalın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kişisel Yağlı Boya Resim Sergisi açtı.
Gaziantep Ticaret Odası’nda düzenlenen serginin açılışına, Gaziantep Kulübü Başkanı Tarık Aytekin, Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Ayla Düzgören, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Akkaya, Girişimci Kadınları Destekleme Derneği Başkanı Gamze Aşnük ve davetliler katıldı. Gaziantep Kulübü Başkanı Tarık Aytekin yaptığı konuşmada, “Kadın elinin değdiği her şey güzelleşiyor, burada bunun güzel bir örneğini görüyoruz. Kadınlar tüm kurum ve kuruluşların yönetimlerinde eşit şekilde yer almalıdır. Biz bunu kendi kulübümüzde uygulamaya başladık. Gaziantep Kulübünde yönetiminin salt çoğunluğu kadınlardadır. Dünya Kadınlar Günü gibi bir özel tarihte , üyemiz Serap Akalın’ın el emeği göz nuru, yağlı boya tablolarından oluşan bu sergiyi organize etmekten de büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.
24 yağlı boya eserini sergileyen ressam Serap Akalın açılışta , "Sergimizi 8 Mart Kadınlar Gününe özel tüm kadınlara armağan ediyorum. Son zamanlarda çok fazla sayıda çocuk istismarı ve kadına şiddet olaylarına şahit oluyoruz. Tüm bu olumsuzluklara rağmen bu sergiyi açma amacım insanların moral değerlerini yüksek tutmak ve umutsuz olmamaktır. Bu güzel sergiyi, bu güzel günde açıyor olmakta benim için ayrı bir mutluluktur" diye konuştu.
Konuşmaların ardından açılışı yapılan sergi, 15 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.