Cadde Gaziemir'de Mabel Matiz coşkusu

Gaziemir'de Mabel Matiz coşkusu

25.04.2018 - 14:48 | Son Güncellenme:

İzmir'de düzenlenen 21'inci Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği'nin beşinci gününde sahneye çıkan Mabel Matiz, şarkılarını alanı dolduran genç hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Gaziemirde Mabel Matiz coşkusu

21'inci Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen açık hava konserlerinde Mabel Matiz sahne aldı. Son yıllarda yaptığı şarkılar ve çıkardığı albümlerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan şarkıcı; sahne şovu, müzikleri ve samimi tavırlarıyla alanı dolduran binlerce hayranının gönlünü bir kez daha çaldı.

Haberin Devamı

'Ya Bu İşler Ne Öyle' şarkısı ile konserine başlayan Mabel Matiz, izleyicilerinin yoğun ilgisine "Harikasınız" diyerek karşılık verdi. Mabel Matiz, konserine sevilen şarkılarından 'Aşk Yok Olmaktır', 'Yaşım Çocuk', 'Atlar Yoruldu', 'Sarışın', 'Denize Bıraksam', gibi parçalarla devam etti. Matiz'in 'Gel' şarkısı büyük ilgi görürken, gençler hep bir ağızdan şarkıya eşlik etti. 'Bir daha, bir daha' sloganları üzerine sanatçı, nakaratı seyirciyle birlikte tekrar söyledi. Son albümü 'Öyle Kolaysa'dan da parçalar seslendiren sanatçı, alandaki coşkuyu zirveye taşıdı. Günün erken saatlerinden itibaren konser alanında beklemeye başlayan gençler, ışık gösterileri eşliğinde sahneye alan Mabel Matiz ile keyifli anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Konser sonunda sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Mabel Matiz'e plaket verdi, çocuk şenliğinde sahne aldığı için teşekkür etti. İzmir'de olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını dile getiren ünlü şarkıcı, "İzmir'in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Bizi İzmirlilerle buluşturan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür ediyorum" dedi.