Ankara Gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Pedal Çevirdi

Gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Pedal Çevirdi

13.05.2018 - 16:55 | Son Güncellenme:

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 200 gencin katılımıyla "Cumhurbaşkanımız için pedal çeviriyoruz" sloganıyla bisiklet turu düzenlendi

Gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Pedal Çevirdi

İSTANBUL (AA) - AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla bisiklet turu gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 200 genç, "Cumhurbaşkanımız için pedal çeviriyoruz" sloganıyla düzenlenen bisiklet turuna katılmak için Ortaçeşme'de bir araya geldi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olmak için Paşabahçe Sahili'ne kadar pedal çeviren gençler, "Seni Başkan Yapacağız" sloganı attı.

Etkinliğe, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin'ın yanı sıra AK Parti Beykoz İlçe Başkan Vekili Deniz Soytemiz, yönetim kurulu üyeleri, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Av. Yakup Özbek de katıldı.

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Tomakin, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın da söylediği gibi çok koşacağız. Siyaset uzun soluklu bir mecradır. Bugün Beykoz teşkilatımızın da düzenlediği bisiklet turu bunu simgeleyen bir etkinlik oldu. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız, partimiz de Mecliste çoğunluğu elde edecektir." diye konuştu.

Haberin Devamı

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker de "Beykoz gençliği olarak 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza destek olmak için pedal çevirdik." dedi.