Gündem Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! İŞKUR başvuru

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı! İŞKUR başvuru

12.02.2019 - 10:20 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından duyurulan 3 bin 243 sürekli işçi alımı ile ilgili başvurular devam ediyor. Peki kimler başvuru yapabilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı İŞKUR başvuru

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na personel alımı için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar merakla araştırıyor. Hangi bölümlerde alım yapılacağını sorgulayan vatandaşlar için haberimizde tüm detaylara yer verdik. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığına bağlı il ve ilçe müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 3 bin 243 sürekli işçi alımı yapacaklarını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak sürekli işçi alımı duyurusunun 11 Şubat Pazartesi günü başladığını bildirdi.

Haberin Devamı

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 11.02.2019 ile 15.02.2019 tarihleri arasında online olarak yapılabilecek.

HANGİ BÖLÜMLERDE ALIM YAPILACAK?

Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri, Makine Teknikeri, Gençlik Lideri, Muhasebeci.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!