Ekonomi ‘Gıda ve Ambalaj’da dev buluşma başlıyor

‘Gıda ve Ambalaj’da dev buluşma başlıyor

20.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’de ilk defa gıda, paketleme, ambalaj ve ev dışı tüketim sektörlerini aynı tarihte, tek çatı altında toplayacak olan CNR Food İstanbul, CNR Ambalaj İstanbul ve Ev Dışı Tüketim Ürünleri ve Tedarikçileri buluşması, 20-23 Eylül 2017 tarihleri arasında CNR Expo’da kapılarını açıyor.

‘Gıda ve Ambalaj’da dev buluşma başlıyor

Dünya devlerinin buluşmasına sahne olacak Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı CNR Food, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği öncülüğünde, Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER), MÜSİAD ve KOSGEB’in destekleriyle düzenleniyor. Fuarın açılışını T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Büyük buluşmada, gıda, ambalaj, ev dışı tüketim ürünleri ve tedarikçileri sektörünün önde gelen markaları 4 gün boyunca en yeni ürünlerini sergileyecek. Toplam 80 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek olan üç sektörün tek platformunu 65 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.