Ekonomi Global Girişimcilik Kongresi 16 Nisan’da

Global Girişimcilik Kongresi 16 Nisan’da

18.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Tüm dünyada 170’i aşkın ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın (Global Entrepreneurship Week - GGH) küresel kongresi olarak kabul edilen Global Girişimcilik Kongresi (Global Entrepreneurship Congress - GEC), 16-19 Nisan tarihleri arasında, kongrenin 10. yılında İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Global Girişimcilik Kongresi 16 Nisan’da

İstanbul’un bölgesel bir girişimcilik merkezi olarak dünyadaki yerini güçlendirecek Global Girişimcilik Kongresi’nin (GEC18IST), İstanbul Organizasyon Komitesi; Ali Sabancı’nın başkanlığında Endeavor, Habitat, TİM ve TOBB’dan oluşuyor.

Haberin Devamı

3 bin katılımcı

Tüm dünyadan girişimcilik ekosistemi liderlerini biraraya getiren GEC18IST, 170 ülkeden 3 binden fazla katılımcıyı İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor. 300’den fazla yerli ve yabancı üst düzey ve konu uzmanı konuşmacının olacağı kongre kapsamında, paneller, 4 gün boyunca ana kongre dışında GEN Çalıştayı ve Ödül Töreni, GBAN, GERN, GIST ve Startup Nations Ministerial senelik buluşmaları, saha ziyaretleri ve ekosistem atölyeleri yer alacak. Türkiye’nin girişimcilik gücünü dünya arenasına taşıyacak önemli bir zirve olacak GEC18IST, Türkiye girişimcilik ekosisteminin gündemini belirleyecek ve ekosisteme önemli bir katkı sağlayacak.

Hafta boyu aktivite

Kongre, dünya genelinde GGH ülke temsilcilerinin yanı sıra; fikir liderlerini, araştırmacıları, kamu görevlilerini, girişimcileri ve yatırımcıları konuk ediyor. GEC, geçtiğimiz yıllarda Kansas City, Dubai, Şanghay, Liverpool, Rio, Moskova, Milan, Medellin ve Johannesburg’da gerçekleşti. İstanbul’da 10. yılını kutlayacak Kongre boyunca Muhtar Kent, Guy Peri, Fadi Ghandour, Jeff Hoffman ve Yossi Vardi gibi uluslararası iş ve girişimcilik dünyası liderleri sahne alacak.

Haberin Devamı

GEC’te, ana seansların yanısıra endüstri ve ekosistem trendlerinin tartışılacağı paralel seanslar, konu bazlı araştırmalar ve vaka çalışmalarının paylaşılacağı Learning Hub’lar 16 Nisan haftasında gerçekleşecek.

Yazarlar