Cadde Gökçe Bahadır'dan sürpriz şarkı

Gökçe Bahadır'dan sürpriz şarkı

16.04.2018 - 17:50 | Son Güncellenme:

'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinin 'Oya’sı Gökçe Bahadır, 17 Nisan Salı günü ekrana gelecek yeni bölümde Levent Yüksel’in sevilen parçası 'Medcezir'i seslendirdi.

Gökçe Bahadırdan sürpriz şarkı

Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır, 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde ilk kez şarkı söyledi.

Haberin Devamı

Sözleri Sezen Aksu’ya, bestesi Levent Yüksel’e ait 'Medcezir’ parçasını seslendiren Bahadır, neden bu parçayı seçtiklerini ve heyecanını şu sözlerle dile getirdi:
"Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu dizideki ilk şarkım olacak. Üstelik herkesin bildiği ve sevdiği bir şarkıya farklı bir yorum oldu. Dizimizin müziklerini yapan Cem Öğet’in katkılarıyla tabii ki. Benim de çok sevdiğim bir Levent Yüksel şarkısı. Bu parçayı dizide Oya’nın 96 yılında lisede çaldığı saf temiz aşkı en iyi anlatan şarkılardan biri olduğu için seçtik. 'Ufak Tefek Cinayetler' izleyicisine bizden hediye olsun, umarım severler."

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizi, yeni bölümü ile 17 Nisan Salı akşamı Star TV'de yayınlanacak.