Cadde Gökhan Türkmen: 20 yıl sonrasını düşünürüm

Gökhan Türkmen: 20 yıl sonrasını düşünürüm

17.12.2018 - 12:47 | Son Güncellenme:

Uzman klinik psikolog ve yazar Gökhan Çınar, '' Katarsis '' ismini verdiği ve daha önce denenmemiş yepyeni program formatı ile YouTube platformunda yayın yapan Babala Tv'de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Gökhan Türkmen: 20 yıl sonrasını düşünürüm

Gökhan Çınar'ın sıra dışı sorularıyla ünlülerin bilinmeyen yönlerinin ortaya çıktığı programda konuklar; öfke, üzüntü, mutluluk, utanç, gurur gibi duygularını ilk defa kamera karşısında açığa çıkararak farklı bir deneyim yaşıyor.

Haberin Devamı

Katarsis programının ilk konuğu başarılı sanatçı Gökhan Türkmen oldu ve Gökhan Çınar'ın soruları karşısında cesur cevaplar verdi.

'' 20 yıl sonrasını düşünürüm''
Gökhan Çınar'ın, "Hayatının dönüm noktası nedir?" sorusuna; gitar çalmaya başlamasının dönüm noktası olduğunu belirten sanatçı, ''Gitar çalmaya başlayana kadar ne yapacağımı bilmiyordum. 14-15 yaşlarındaydım ve bunları düşünmek için çok küçüktüm. Fakat ben erken olgunlaşmayı tercih ettim. Ne yapacağımı her zaman düşünen bir insandım ve hep merak içerisindeydim. 10 yıl veya 20 yıl sonra nerede olacağımı düşünürdüm. Şu anda da öyleyim'' şeklinde devam etti.

'' İdare edildiğimi düşündüğüm zamanlar yaşadım''
Sohbet esnasında yer yer duygulanan, yer yer kahkahalar atan sanatçı, izlediği filmlerden etkilendiğini ve filmde kullanılan müziklerin kendisini içine aldığını dile getirerek, ''Sıkıntılı dönemler geçirdiğim, herkesin beni idare ettiğini düşündüğüm, alınganlıklarımın olduğu bir zaman yaşıyordum ve o dönemde 'Mustafa Hakkında Her Şey' filmini izledim. Filmde Mor ve Ötesi'nin Bir Derdim Var şarkısı yer alıyordu ve unutamadığım bir sahnede Fikret Kuşkan, "Hepiniz idare ediyorsunuz beni, hep idare edildim" diyordu. Çok etkilenmiştim. İnsanın hayatı içerisindeki her şeyini, varlığını alan bir durum. Ben de o dönem kendi içimde öyle bir şey düşünmüştüm. Bu yüzden o şarkı, o filmle beraber beni çok etkiledi. Şarkı zaten çok iyi bir şarkı'' dedi.

Haberin Devamı

“Sinem’e içten içe aşıktım“
Liseden beri eşi Sinem Aksoy Türkmen ile yakın dostluğu olan Türkmen, programda Sinem ile ortak günlükleri olduğunu ve lisede birbirlerine yazılar yazdıklarını ise şu sözlerle anlattı, “ Sinem’e o dönem içten içe aşıktım. Birlikte kullandığımız bir günlüğümüz vardı. O günlük bir hafta onda, bir hafta da bende kalıyordu. İnsan bu kadar iyi anlaştığı bir kadınla ilgili ister istemez bir şeyler düşünüyor. Ona 17 yıl boyunca neler hissettiğini söylemedim. Zamana bıraktım, bir şey olacağı varsa olur. Hayatımı hep böyle yaşadım''