Cadde Gökhan Yıkılkan baba oldu

Gökhan Yıkılkan baba oldu

23.06.2018 - 09:40 | Son Güncellenme:

Sinemaseverlerin 'Oflu Hoca' ve 'Hep Yek' serilerindeki performanslarıyla tanıdığı oyuncu Gökhan Yıkılkan, 20 Haziran Çarşamba günü baba oldu.

Gökhan Yıkılkan baba oldu

Gökhan Yıkılkan’ın 2,5 yıldır evli olduğu kendisi gibi oyuncu olan eşi Belgin Erdoğan Yıkılkan, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çift bebeklerine Can ismini verdi. Can Yıkılkan, 3 kilo 290 gram ağırlığında ve 51 cm boyunda doğdu.

Haberin Devamı

"HERKES GÜLDÜ, BEN AĞLADIM"
Gökhan Yıkılkan, duygularını "Can olsun diye, canımız olsun diye candan olsun diye, hayatın temeli Can diye oğlumuza Can ismini verdik. Eşim normal doğum yaptı, ben de yanındaydım. O normal doğurdu, ben 9 doğurdum. Baba olmaya dair hamilelikte biraz kendimce fikirlerim vardı ama pek bir hissim yoktu, Aslında azıcık da ‘lay lay lom galiba bana göre sevmeler’ diyordum. Doğumda o sancılar ve o çabayı görünce o acının yanında yandım, kavruldum. Elim ayağım boşaldı, sırtımdan terler aktı. Hala bir fikrim yoktu, bebeğimizi Belgin’in kucağına koydular ve ben manasız bir biçimde ağlamaya başladım. Herkes gülüyor, ben ağlıyordum. Niye ağladığımı gerçekten bilmiyorum. Şimdi çok şükür oğlumuz kucağımızda, keyfimiz yerinde. Allah isteyen, dileyen herkese nasip etsin inşallah” cümleleriyle anlattı.