Gonca Kocabaş

Gonca Kocabaş

gonca.kocabas@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İlk gün koşa koşa gittiğimiz 8. Kadıköy Kitap Günleri İstanbul'un en güzel yerlerinden Haydarpaşa Garı'nda başladı. Bu yıl 112 yayınevi ve 8 sivil toplum kuruluşu katılıyor. Kitap Günleri, 53 söyleşi ve 600'e yakın imza günü ile ve 5 Haziran'a kadar da devam edecek.

Haydarpaşada kitap günleri

Peki nasıl gidilir derseniz..

Aslında pek çok yol var. Biz metrobüs kullandık, Söğütlüçeşme'den de yürüdük, ama ben yürümek istemiyorum derseniz, Haldun Taner Sahnesi, Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı ve Bostancı Otobüs Durağı'ndan Haydarpaşa'ya sabah 9.30'

Haydarpaşada kitap günleri
dan itibaren her saatte bir ücretsiz ulaşım var. Ben bunları da kullanmak istemiyorum derseniz de Karaköy'den motorla Haydarpaşa'ya gelebilirsiniz. Ki bence bu en güzel yol, denizden denizden püfür püfür..(Bu yolu yeni öğrendim, daha önce bilseydim bunu kullanırdım:)

Haberin Devamı

İşte yaklaşıyoruzz:)

Not: Bizim gibi çıkıştan girmeye çalışmayın, yönlendirmeleri takip edin:)

İlk girişte sizi broşürlerin ve Kadıköy Belediyesi'nin hazırladığı bez çantalar karşılıyor. Kolunuza çantanızı takıp, vagonların arasındaki turunuza başlayın. Pek çok kitabevi ve indirim var. Ayrıca bir de sosyal sorumluluk projesi var. Katılan her yayın evi, kütüphane ve okullar için en az 100 kitap bağışlayacak. Sadece yayın evleri değil, bizler de satın aldığımız kitapları alana kurulan kumbaraya atıp bağışlayabiliyoruz.

Devamı için lütfen..

http://gezginayi.blogspot.com.tr/2016/06/ilk-gun-kosa-kosa-gittigimiz-8.html