Teknoloji Google Home Mini etkinlik öncesinde Walmart'ta göründü

Google Home Mini etkinlik öncesinde Walmart'ta göründü

04.10.2017 - 11:38 | Son Güncellenme:

Google, bugün düzenleyeceği etkinlikte akıllı telefonlar Pixel 2 ve Pixel 2 XL ile birlikte akıllı hoparlörü Home’un küçük versiyonu Home Mini'yi de duyuracak. Ancak ürün Walmart'ta 50 dolara ön siparişe açıldı. Liste Home Mini hakkında bazı özellikleri de paylaşıyor.

Google Home Mini etkinlik öncesinde Walmartta göründü

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Google'ın bugün yapılacak etkinliğinin hemen ardından ürünlerin hemen ön siparişe açılmasını beklemesek de yayınlanan bir liste cihazla ilgili önceki raporları onaylıyor ve bazı ayrıntılar veriyor. Liste, her şeyden önce, ismi ve fiyatı teyit ediyor. Küçük hoparlöre gerçekten "Google Home Mini" adı verilmiş ve sadece 49 dolarlık makul bir fiyatla geliyor.

Beklendiği gibi liste bu cihazın standart Home'un yaptığı her şeyin küçük bir tasarımda nasıl göründüğünden bahsediyor. Listede bu "güçlü küçük yardımcı" olarak nitelendiriliyor.

Walmart'ın listesi, geçmişte bu cihazla bağlantılı olarak duyduğumuz "joplin" kod adını da sessizce ortaya koyuyor.

Bu listede, ses özellikleri gibi cihaz hakkında bilmediğimiz çok şey var. Bununla birlikte, bize bir kiloluk olan ağırlığı ve 4.53 x 4.53 x 4.72 inç boyutunu bildiriyor. Ne yazık ki, görüntülerden bir tanesi güç bağlantı noktasında ipucu veriyor ve microUSB'ye çok benziyor.

Haberin Devamı

Google Home Mini etkinlik öncesinde Walmartta göründü

Home Mini’nin 49 dolarlık fiyat etiketiyle 19 Ekim’den itibaren potansiyel kullanıcıların karşısına çıkacak.
Walmart ve Google Express, 15 Ocak’a kadar verilecek siparişlerde 25 dolarlık bir indirim fırsatı da sunuyor.

Walmart’ın bir süre sonra kaldırdığı ürün sayfası, Home Mini hoparlörün yanı sıra Pixel 2 XL tasarımını da gözler önüne serdi. Pixel 2 XL, Google’ın etkinlikte tanıtacağı Android Oreo işletim sistemli iki telefonun büyüğü olma niteliğini taşıyor. Sızan görsel, daha önceki bilgilerin üzerine yeni bir şey eklemiyor. Ancak ince ekran çerçevesi ve stereo hoparlörlerin varlığı bir kez daha doğrulanıyor.


Etkinlikte hokey diskine benzer Home Mini'nin yanında Home Max olarak adlandırılan ve orijinal Google Home’dan daha büyük bir hoparlörün de tanıtılması bekleniyor.

Yazarlar