Gözenek Sıkılaştırıcı Yumurta Sarısı Maskesi

Gözenek sıkılaştırıcı yumurta sarısı maskesi aynı zamanda ciltteki fazla yağı alır ve ince kırışıklıkları da azaltır.

Gözenek sıkılaştırıcı yumurta sarısı maskesi 4-5 hafta boyunca düzenli uygulandığında etkisini iyice gösteren bir maske. Yumurta sarısı bal maskesi de yaparsanız cildinize yumuşaklık da katmış olursunuz. Yumurta sarısı maskesine E vitamini ve zeytinyağı da ekleyebilirsiniz.

Gözenek sıkılaştırıcı yumurta sarısı maskesi cildi sıkılaştırırken sivilce veya güneşten hasar gören cildi de yatıştırır.

Haberin Devamı

Wet n wild Color Icon far paleti yorumları

Yumurta sarısı maskesi nasıl yapılır?

Bu maske için 1 kasede 1 yumurtanın sarısı, çeyrek avokado ve 1 yemek kaşığı balı karıştırın.

Yumurta sarısı maskesi için avokado yoksa muz da kullanabilirsiniz. Bu karışımı hem yüzünüze hem de boynunuza eşit miktarda uygulayın. Yumurta sarısı maskesini iyice dağıttıktan sonra 15-20 dakika bekleyin ve durulayın.

Yumurta sarısı maskesi kurudukça sıkılaşır ve cildinizde bunu hissedersiniz. Maskeyi temizlerken sıcak su kullanmayın. Yoksa yumurta pişebilir :)

Soğuk su ile yumurta maskesini iyice temizleyin ve ardından kurulayıp nemlendiricinizi sürün.

Karışımı yüzünüze uygulamak için parmak uçlarınızı kullanabilirsiniz. Yüzünüze ve boynunuza eşit miktarda dağıttıktan sonra 15-20 dakika bekleyin. Yumurta sarısı kurudukça maske sıkılaşacaktır. Maskeyi temizlemek için soğuk su kullanabilir ve yüzünüzü kuruladıktan sonra nemlendirici krem sürebilirsiniz.