Ege Göztepe Başkent'te puan avında!

Göztepe Başkent'te puan avında!

19.02.2018 - 01:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de 5 maçtır kazanamayan Göztepe, as oyuncularının yokluğunda Gençlerbirliği deplasmanında bugün çıkış arayacak. Eksiklikleri dert etmeyen Teknik Direktör Tamer Tuna, “Futbolcularımın kalitesinden şüphem yok” dedi

Göztepe Başkentte puan avında

Spor Toto Süper Lig’de 5 maçtır galip gelemeyen Göztepe, bugün Gençlerbirliği deplasmanında zincir kırmaya çalışacak. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Serkan Çınar’ın yöneteceği mücadele saat 20.00’de başlayacak. Sahaya önemli aslarından yoksun çıkacak sarı kırmızılılarda Hakan ve Ömer Şişmanoğlu’nun yanı sıra Kadu da sakatlığı nedeniyle görev yapamayacak. Castro ve kaleci Beto da sarı kart cezaları yüzünden bu deplasmanda yok. Kaleyi Günay’ın koruması, Kadu’nun yerine devre arasında gelen Reis’in ilk kez forma giymesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Orta saha Poko’ya emanet

Göz Göz’de orta alanda ise Castro’nun yerine Poko görev yapacak. Ligde Galatasaray ve Fenerbahçe’ye yenildikten sonra son 3 maçından beraberlikle ayrılan İzmir temsilcisi, haftaya 33 puanla 7. sırada başladı. Sarı kırmızılı ekip rakibini sezonun ilk yarısında ev sahibi olduğu maçta 3-2 mağlup etmeyi başardı. Takımdaki eksikliklerin gözünü korkutmadığını söyleyen Tamer Tuna, “Eksiklerimiz handikap ancak kadrodaki futbolcularımın kalitelerinden şüphem yok” ifadelerini kullandı. Zorlu bir deplasmana çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Tuna, “Son 5 maçtır kazanamıyoruz ama son 10 maça bakarsak yalnız 2 yenilgimiz, 4 galibiyetimiz var. Bu deplasmanı kazanıp yeniden seri başlatmak istiyoruz” dedi.