Ege Göztepe golcüsünü arıyor

Göztepe golcüsünü arıyor

21.06.2018 - 22:45 | Son Güncellenme:

Sezona bomba gibi bir kadroyla başlamak isteyen sarı kırmızılılar, golcü transferi için kollarını tekrar sıvadı. Listesinde birçok yabancı forvet bulunan İzmir ekibinde gündemde Mustafa Pektemek de yer alıyor

Göztepe golcüsünü arıyor

Süper Lig’de sadece Elazığspor’dan orta saha Alpaslan Öztürk’ü kadrosuna dahil eden Göztepe’nin golcü listesi genişlemeye başladı. Yerli forvet olarak Beşiktaşlı Mustafa Pektemek’i gündemine alan sarı kırmızılıların golcüsü Ömer Şişmanoğlu ile yolları ayırmak istediği ve Pektemek için Beşiktaş’la görüşmelere başlayacağı bildirildi. Öte yandan Göztepe, Kazakistan’ın Astana takımında forma giyen Patrict Twumasi ve Trabzonspor’dan Dame N’Doye gibi isimlerle de görüştü.

Haberin Devamı

Gitmek istemiyor

Beşiktaş’tan yıllık 1.6 milyon Euro kazanan Mustafa’nın hiçbir yere gitmeyi düşünmediği vurgulandı. Göztepe’nin Mustafa’yı kiralaması da ihtimaller arasında yer alıyor. Öte yandan iç transfer çalışmalarını sürdüren İzmir ekibinde Scarione’nin geleceği belirsizliğini koruyor. Yönetimin vedalaşmak istediği Arjantinli futbolcunun henüz Teknik Direktör Bayram Bektaş’la görüşmediği kaydedildi. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli orta saha oyuncusunun alacağının tamanını tahlis etmeden ayrılmayı düşünmediği iddia edildi.

Nani’nin fiyatı yüksek geldi

Göztepe’de menajerlerin önerisiyle gündeme gelen Luis Nani’nin yapılan görüşmede kapıyı epey yüksekten açtığı öğrenildi. Portekizli yıldızın kendisiyle temasa geçen menajerlere, “1.5 milyon Euro yıllık ücret, artı bonuslar isterim” dediği öğrenildi. Teknik direktörlüğe Bayram Bektaş’ı getiren İzmir ekibinin şimdilik bütçesini aştığı için bir süre bekleme kararı aldığı öğrenildi. Geçen sezonu Lazio’da geçiren Nani’nin bonservisi Valencia’da bulunuyor.