Ekonomi Grand Stevie Award ilk kez Türkiye’de

Grand Stevie Award ilk kez Türkiye’de

24.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Migros, eğitim platformu Migros Perakende Akademisi ile Amerika’da iş dünyasının en saygın ödülleri olarak gösterilen Stevie’de tam 14 kategoride finale kalan tek şirket olarak bir ilke imza attı.

Grand Stevie Award  ilk kez Türkiye’de

Stevie’de ödül aldığı kategorilerde en çok puanı toplayan Migros, büyük ödül olan Grand Stevie Award’u ilk kez Türkiye’ye getirdi.

Haberin Devamı

500 şirket yarıştı

Dünyanın en ileri uygulamalarını sergileyen uluslararası 500 şirketin başvuru yaptığı Stevie Awards for Great Employers’da Migros; altın, gümüş ve bronz ödülleri topladı. Stevie Awards, 22 Eylül’de New York’ta düzenlediği ödül töreninde, 5 altın, 5 gümüş ve 4 bronz ödülü ve en büyük ödül kategorisi olan Grand Stevie Award’u Migros Perakende Akademisi’ne verdiğini açıkladı.

New York’ta gerçekleşen Stevie Awards for Great Employers’da ödül alan Migros’un ‘İyi İş İyi Gelecek’ sloganıyla hayata geçirdiği Perakende Akademisi; KÜMPEM Yönetici Geliştirme Programı, Görevimiz: Liderlik, Migros Sosyal, GATEM Kasap Yetiştirme ve Mağaza Yöneticisi Yetiştirme eğitim programları ile 14 kategoride finale kalarak 5 altın, 5 gümüş ve 4 bronz ödül aldı.

Haberin Devamı

Migros İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Demir Aytaç, şunları söyledi:

“Grand Stevie Award’u ilk kez Türkiye’ye getirmekten büyük heyecan duyduk. Perakende Akademimiz, bu ödüllerle birlikte bugüne kadar uluslararası arenada kazandığı ödül sayısını 34’e çıkardı. ”