Cadde Gülden Mutlu kimdir?

Gülden Mutlu kimdir?

06.03.2015 - 10:43 | Son Güncellenme:

Genç yaşta şarkı sözü yazmaya başlayan güzel isim Gülden Mutlu Emre Aydın ile bir araya geldi. En çok dinlenen şarkılardan birisinin söz ve müziğini yapan Gülden Mutlu kimdir? İşte merak edilenlerin yanıtı.

Gülden Mutlu kimdir

Gülden Mutlu 1984 yılı Tekirdağ doğumludur.Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda başladığı üniversite eğitimini Temel Bilimler bölümünden mezun olarak tamamladı.

Haberin Devamı

Üniversite yıllarında İzmir'de çeşitli yerlerde sahne aldı,aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çaldı.2 yıl Ege Ordu Komutanlığı'nın sanatçılığını üstlendi.

2008-2012 arası restoran sahibi eşi ile Londra'da yaşadı.Londra'da yerel koronun şefliğini yaptı,parlamento da sahne aldı.Londra'nın ilk kadın şefi olarak adı gazetelerde geçti.

Şarkı demoları için Türkiye'ye geldi ve Emre Aydın ile tanıştı. İlk single çalışmasını Unutamam Dedin parçası ile yapan Gülden Mutlu, Emre Aydın'ın 2012 yılında çıkardığı Albümün çıkış parçası Soğuk Odalar'ın söz yazarı ve bestecisidir.

Emre Aydın ile bir de düet yapmıştır. Aynı yıl piyasaya çıkan söz ve müziği kendisine ait olan Unutamam Dedin aldı single'ın düzenlemesini Mustafa Ceceli, prodüktörlüğünü ve klibin yönetmenliğini Emre Aydın üstlenmiştir. Gülden Mutlu'nun bir de Melisa adında kızı vardır.