Gündem Gülizar'ın 9. son bölümünde verilen hayati karar ne oldu?

Gülizar'ın 9. son bölümünde verilen hayati karar ne oldu?

17.03.2018 - 08:58 | Son Güncellenme:

Gülizar dizisi 9. son bölümüyle izleyenleri oldukça heyecanlandırdı. Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Gülizar dizisinde hayatıyla ilgili önemli bir karar almak zorunda kalan Gülizar ne yaptı? İşte yaşananlar...

Gülizarın 9. son bölümünde verilen hayati karar ne oldu

Cumartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Gülizar son bölüm heyecan doluydu. Gülizar 10. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

GÜLİZAR 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat'la Gülizar, Hayriye hanıma yakalanmanın şokunu yaşarlar. Gülizar, Hayriye'den hiç beklemediği bir tepki görür ve bütün aileyi karşısına alır. Suzan'ın desteğiyle ayakta kalmaya çalışan Gülizar, ailede onu gerçekten seven tek kişiyi de kaybeder ve Mine'nin ortaya çıkan sırrıyla birlikte iyice yıkılır.

Mine ise Murat’ı kaybetmiş olmanın verdiği hırsla Gülizar’a karşı daha çok bilenir ve harekete geçmekte gecikmez. Önce Teksoy ile daha sonra ise Kartal ile işbirliğine girerek Gülizar’ı yaralamanın yollarını arar.

Gülizar, Hayriye'nin kendisini zorlamasıyla aşkı ve ailesi arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi Kartal da Gülizar’ı aşkı ve müzik kariyeri arasında seçim yapmaya zorlar. Acaba Gülizar yıllardır özlemini kurduğu ailesi ve müziği mi; yoksa hayatında ilk kez tattığı aşkı mı seçecektir?

Haberin Devamı

GÜLİZAR 9. BÖLÜM FRAGMAN