Gündem Gülperi yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kızı için kendini feda ediyor...

Gülperi yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kızı için kendini feda ediyor...

25.09.2018 - 08:55 | Son Güncellenme:

Gülperi 3. bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Gülperi, çocuklarına kavuşmak için Yakup'un teklifini kabul ediyor. Peki Gülperi'nin bu kararı onu çocuklarına yakınlaştıracak mı?

Gülperi yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kızı için kendini feda ediyor...

SHOW TV'nin yeni sezon dizisi Gülperi 3. bölümü için heyecan dorukta. Yeni bölümü ile 28 Eylül Cuma akşamı SHOW TV'de ekrana gelecek olan dizide Gülperi'yi bambaşka bir hayat bekliyor...

Haberin Devamı

GÜLPERİ 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Velayet davasını kazanan fakat Yakup’un planıyla Bedriye’nin peşinden Taşkınhan’a giden Gülperi, kızını bulmak için elinden geleni yaptı. Gülperi’yi yalnız bırakmayan Kadir, bu mücadelede ona en büyük desteği veren kişi oldu. Kızı Artemis’in ortadan kaybolduğunu öğrenen Kadir, apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Kızının evlenmemesi için elinden geleni yapan Gülperi, Yakup’un Bedriye’yi zorla vermek istediği Ali’nin eski nişanlısını bulup, ona nasıl zarar verdiğini Kaymakam’a gösterip Yakup’tan şikayetçi oldu. Ancak bu hareketiyle Yakup’tan öldüresiye dayak yedi. Yakup, Gülperi’nin inatçı ruhuyla baş edebilmek için Bedriye’ye kavuşması karşılığında ona bir teklifte bulundu. Ancak kendisine bu teklifin yapıldığı sırada ne yazık ki Bedriye Ali’nin tecavüzüne uğramıştı. Gülperi ya çocuklarının yanında kalıp Ejder’le evlenecekti ya da Bedriye’yi evlendireceklerdi.

Haberin Devamı

GÜLPERİ 3. BÖLÜM FRAGMANI