Cadde Gülperi dizisi konusu ve oyuncuları! Gülperi ilk bölüm fragmanı

Gülperi dizisi konusu ve oyuncuları! Gülperi ilk bölüm fragmanı

14.09.2018 - 10:24 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Gülperi ilk bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Diziyi takip eden vatandaşlar Gülperi dizisinin konusu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Gülperi dizisi konusu ve oyuncuları kimlerdir?

Gülperi dizisi konusu ve oyuncuları Gülperi ilk bölüm fragmanı

Cuma akşamları yayınlanacak olan Gülperi dizisi tanıtım fragmanlarıyla ilgi çekmeyi başardı. Dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelecek olan Gülperi dizisinin 1. bölüm fragmanı haberimizde...

Haberin Devamı

GÜLPERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi, ses getiren tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Gülperi’nin çocuklarının kararını gözyaşlarıyla beklediği heyecan dolu anların ekrana geldiği tanıtımda Avukat Kadir (Timuçun Esen), Yakup’un (Tarık Papuçcuoğlu) karşısına çıkıyor. Kadir’in tehdidine boyun eğmeyen Yakup’un “Hapse mi, mezara mı hep birlikte yaşayıp göreceğiz!” sözleri gerilimi yükseltirken, Gülperi çocuklarını Gaziantep’ten İstanbul’a getiriyor. Yeni evlerine gelen çocukların yaşadığı hayal kırıklığı dikkat çekerken, kızı Bedriye’nin (Aleyna Özgeçen) sert tepkisi Gülperi’yi şoke ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Gülperi, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

GÜLPERİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Nurgül Yeşilçay - Gülperi Çetin

Timuçin Esen - Kadir Aydın

Tarık Pabuççuoğlu - Yakup Taşkın

Ece Sükan - Şeyma Ören Aydın

Burak Dakak - Hasan Taşkın

Aleyna Özgeçen - Bedriye Taşkın

Emir Özyakışır - Can Taşkın

Onur Bilge - Ejder Taşkın

Gülçin Kültür Şahin - Kader Taşkın

Şefika Ümit Tolun - Fatma Taşkın

Ezgi Gör - Artemis Aydın

GÜLPERİ FRAGMAN