Gündem 1 Aralık TV8 yayın akışında neler var?

1 Aralık TV8 yayın akışında neler var?

01.12.2016 - 10:51 | Son Güncellenme:

1 Aralık TV8 yayın akışında heyecanla beklenen bir program yeni sezonuyla, yenilenen kadrosuyla sezona bomba gibi bir giriş yapan program İşte Benim Stilim yayında olacak. İşte benim stilim saat 15:00'te yayında olacak… 1 Aralık TV8 yayın akışındaki dizi ve programlar izleyiciyi yine ekranlara kilitleyecek. TV8 yayın akışı listesinin tamamına haberimizden ulaşabilirsiniz.

1 Aralık TV8 yayın akışında neler var

TV8 yayın akışı, tüm TV8 izleyicilerini güne eğlenceli bir şekilde başlatıyor. Her gün olduğu gibi saat 07:00'de eski var mısın yok musun yarışmacısı Furkan DEDE'nin sunumuyla, komik ve ilginç videoların paylaşıldığı Oynat Bakalım yayında olacak. Sizden gelen videolar ve internette yayınlanan birçok ilginç ve komik video ekranlarınızda olacak.

Haberin Devamı

TV8 yayın akışında yer alan bir diğer program, Maşa ile Koca Ayı isimli çocuk animasyon filmi. Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir. Maşa ile Koca ayının aralarındaki eğlenceli maceraların yer aldığı film saat 08:15'te yayında olacak.

Aramızda Kalmasın TV8 yayın akışında.. Jess Molho, Funda Özkalyoncu ve Sena Keçeli'nin sunuculuğunu üstlendiği programda, her gün farklı farklı ünlü konuklarla karşınızda oluyor. Önceki gün dünyada ve Türkiye'de yaşanan acı gelişmelerden ve gündeme dair tüm konulardan ve magazin dünyasındaki son gelişmelerden konuşuldu.

Tüm Kanalların Yayın aKılı İçin TIKLAYINIZ!

Yılmaz Morgül'le Mutlu Günler Türkiye Saat 10:30'da yayın olacak programda, her gün ünlü konuklarla müzik, sanat ve magazin dünyasından konuşuluyor. Programın dünkü konukları, Yeşilçam film müziklerine sesiyle can veren Belkıs Özener ve oğlu Barkın Özener, taklit yeteneğiyle bilinen Yavuz Seçkin'di.

Haberin Devamı

Tv8 yayın akışında yer alan beğenilen programlardan bir tanesi de ünlü Türk mimar Selim YUHAY'IN sunumuyla Güle Güle Oturun 13:00'te 41. bölümüyle birlikte yayında olacak. Her gün bir eve konuk olan ve evlerini yenilen mimar, her gün bir evi daha mutlu etmeye devam ediyor. Bakalım yeni bölümde hem konuk olduğu evlere hem de sizlere nasıl sürprizler sunacak.

TV8'de heyecanla beklenen bir program yeni sezonuyla, yenilenen kadrosuyla sezona bomba gibi bir giriş yapan program İşte Benim Stilim yayında olacak. 2. haftanın sonuna doğru ilerlerken yarışmacılar arasındaki rekabet git gide kızışıyor. Bakalım pazar gününe kadar en az tarzsın alıp jüri karşısında elemeye gidecek olan kim olacak. İşte Benim Stilim saat 15:00'te yayında!

Saat 18:15'te Göz6 programının yeni bölümüyle devam edecek. Jess Molho'nun sunumuyla karşınızda olacak programda 8 kadın ve 8 erkek yarışıyor. Kazanan 1. kadın ve 1. erkek'in doğrudan survivor'a katılacağı programda heyecanlı yarış devam ediyor. Hafta sonu eleme sonrasında Ege'nin gidişi Erdi ve Berna'yı çok üzdü ve Erdi'nin evdeki gerginliği gözden kaçmıyor. Dünkü eleme oyununu ise erkekler 5-2 kazanmıştı.

Haberin Devamı

TV8 yayın akışında saat 20:00'de başrollerinde Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın yer aldığı Eyvah eyvah 2 filmi yayında olacak. Yayınlandığı ilk filmiyle büyük beğeni toplayan film Tv8 ekranlarında olacak. Filmin 2. serisinde konu İstanbul'da geçmektedir. Babasını bulan Hüseyin ailesinin yanına Geyikli'ye geri dönerken, unutamadığı hep aklında olan hala Müjgan hemşiredir. Hüseyin ve Müjgan arasına giren doktor, Hüseyin'i çok rahatsız eder. Hüseyin'in Müjgan'ı yeniden elde etme çabaları oldukça eğlenceli bir filmi ortaya çıkartıyor.

Yayın akışı saat 00:15'te İşte Benim Stilim programının kaçıranlar için gün içerisindeki bölüm tekrarıyla devam edecek.