Gündem '14 Mayıs’ta milli iradenin ihtişamıyla telin edilecekler'

'14 Mayıs’ta milli iradenin ihtişamıyla telin edilecekler'

22.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevruz Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında Millet İttifakı’nı ve CHP-HDP buluşmasını hedef aldı.

14 Mayıs’ta milli iradenin ihtişamıyla telin edilecekler

Bahçeli, iki parti arasındaki buluşmanın Nevruz günü gerçekleşmesinin talihsizlik olduğunu belirterek, “Baharımızı kışa dönüştürmek için yan yana gelenler 14 Mayıs’ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli mesajında özetle şu ifadeleri kullandı: “Baharı karşıladığımız bu seneki Nevruz Günü’nde kalplerimiz yaslı, gözlerimiz yaşlı, gönüllerimiz buruk olsa da, Türkiye’yi yeni baştan ihya ve imar etme gayemiz tıpkı demir sağları eriten tarihi irade kadar kudret ve kuvvet içermektedir. Türkiye geleceğini Nevruz’un bereketli çehresiyle, birlik çağrısıyla kuracak, muhakkak başarılı olacaktır. Nevruz’u şer ve şiddet dolu amaçlarına malzeme yapmaya teşebbüs edenler zulme sözcülük, zillete gözcülük yapan odaklardan başkası değildir. CHP ile HDP’nin ertelenmiş buluşmasını Nevruz Günü gerçekleştirmesi hem bir talihsizlik hem de kimin kimlerle emel ve hedef birliği içinde olduğunun üzeri karalanmış çirkin resmidir. Baharımızı kışa dönüştürmek için yan yana gelenler 14 Mayıs’ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır.”